Projectleider onderhoud renovatie ubouw
Seven Oaks
Zuid-Holland, Utrecht, NL
6 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Onze opdrachtgever is op zoek naar een Projectleider Utiliteitsbouw voor uiteenlopende Onderhouds- en Renovatieprojecten in de driehoek Utrecht, Den Haag, Rotterdam.

Als Projectleider bij dit bouwbedrijf ben je verantwoordelijk voor onderhoud- en renovatieprojecten in de utiliteitsbouw, vanaf de opdrachtfase tot en met de nazorgfase- bewaken van tijd, kosten en kwaliteit binnen de vastgestelde kaders- monitoren van de voortgang op basis van de projectdocumenten- operationeel leidinggeven aan een of meerdere projecten- naleven van wettelijke voorschriften omtrent veiligheid, milieu en gezondheid- overleggen en contact onderhouden met de opdrachtgever.

Functieeisen

Wij zoeken jou voor de functie Projectleider Onderhoud Renovatie als je goed kan plannen en organiseren. Jij gaat voor resultaat en weet hoe je de klant tevreden kunt stellen.

Je staat klaar om in te grijpen, knopen door te hakken en problemen op te lossen waar nodig. Je bent woonachtig in de driehoek Rotterdam, Utrecht, Den Haag.

Verder beschik je over- goede bouwkundige kennis en oog voor kwaliteit - een hbo opleiding of vergelijkbaar werk- en denkniveau- 5 jaar recente, relevante ervaring bij een aannemer- sterk analytisch en probleemoplossend vermogen.

Bedrijfsomschrijving

Dit middelgrote bouwbedrijf is landelijk actief en richt zich voornamelijk op de bestaande bouw, maar gedeeltelijk ook op nieuwbouw.

Het bedrijf is specialist in unieke restauratie-, renovatie- en transformatieprojecten. Themas als verduurzaming en herbestemming staan hoog op de agenda.

Er wordt bovendien veel waarde gehecht aan de technische kennis en expertise van de medewerkers. Werken bij dit bedrijf betekent werken in vakkundige teams met een prettige werksfeer.

Arbeidsvoorwaarden

Voor jouw inzet als Projectleider Renovatie en Onderhoud bieden we je het volgende - een zeer dynamische en afwisselende werkomgeving- volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden- goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden- een fijne werkomgeving met korte lijnen en een collegiaal team- je krijgt een auto van de zaak, laptop en smartphone.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier