(Eerste) Monteur Elektrotechniek | Enschede
TDC Groep
Enschede, NL
4 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Wij zoeken per direct een (Eerste) Monteur Elektrotechniek. Je hebt ervaring als eerste monteur of monteur in deze branche en je wil zo snel mogelijk aan de slag.

De functie :

Als eerste monteur elektrotechniek houdt je je bezig met het maken, aanleggen en onderhouden van systemen. In de praktijk betekent dat dat je kunt gaan werken met besturingssystemen, verdeelsystemen, datanetwerken, machines in de industriesector, telecomnetwerken, bliksem- en overspanningsbeveiliging of aan de weg (denk hierbij aan bijvoorbeeld verkeersverlichting- en signalen).

Je gebruikt technische tekeningen en meetapparatuur zodat je op een veilige en nauwkeurige manier een goed product / dienst kan leveren.

Je helpt je collega’s met de kennis die je hebt, wanneer dit nodig blijkt.

Regio : Twente

Dienstverband :

Een tijdelijk arbeidscontract van 40 uur, met de optie om dit om te zetten in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Uiteraard is het salaris conform CAO.

De functie-eisen :

Wat er in ons functieprofiel staat?Niet veel, wij beoordelen jouw sollicitatie puur op persoonlijke eigenschappen. Vertel ons wie je bent.

Wél dien je ervaring te hebben in de woning- en utiliteit, in het bezit te zijn van een mbo diploma in de richting van elektrotechniek.

Daarnaast is een VCA basis certificaat verplicht. Heb je geen VCA basis? Dan gaan wij dit voor je faciliteren.

Wat kan je van ons verwachten?

Ons netwerk is groot, met betrouwbare opdrachtgevers van iedere omvang. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, we zorgen altijd voor de beste match.

TDC biedt je alle kansen om het te maken in de elektrotechniek! Wij bieden een afwisselende baan en kansen om je te ontwikkelen of door te groeien.

Interesse?

Zie jij een uitdaging om je talent als (eerste) monteur elektrotechniek voort te zetten binnen TDC Groep? Upload je motivatie en CV en solliciteer direct!

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met de afdeling recruitment : 085-00 237 00.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier