Vacature sociaal psychologisch medewerker
Etty Hillesum Lyceum
Oss ,NL
5 dagen geleden

Jouw verantwoordelijkheden

Je hebt pedagogische kwaliteiten en weet op een verantwoorde en adequate manier om te gaan met leerlingen die een orthopedagogische ondersteuning nodig hebben.

Je bent in staat om op een heldere wijze met leerlingen, ouders en collega’s te communiceren en je gaat complexe situaties niet uit de weg.

Je maakt deel uit van het ondersteuningsteam van onze school

Jouw profiel

Je beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding (Pedagogisch).

Jouw werkplek

Met 4.400 leerlingen en ongeveer 550 collega’s is Het Hooghuis de enige brede scholengroep in Oss en omgeving. Verdeeld over zes scholen vind je hier alle typen onderwijs : praktijkonderwijs, vmbo, havo, atheneum en gymnasium.

Maar dat is lang niet alles wat we in huis hebben.

Het Hooghuis kleurt je leven. Het is een inspiratiebron, met de gedrevenheid om jongeren een voorsprong te geven in de wereld van morgen.

En daar kom jij in beeld. Jij ontwerpt dynamisch en innovatief onderwijs, als antwoord op de leer- en ontwikkelvragen van onze leerlingen.

Digitale vaardigheid is hierbij niet meer weg te denken.

Je hebt niet alleen aandacht voor de leerprestaties van onze leerlingen, maar ook voor socialisatie en de vorming van hun persoonlijkheid.

Je creëert een veilig en open leerklimaat waarin docenten en leerlingen respectvol met elkaar omgaan en beiden alle ruimte krijgen om zichzelf te zijn.

Jij coacht, inspireert, werkt samen en laat samenwerken. Hierbij bouw je vol overtuiging op onze vijf V’s : Verbinding, Vertrouwen, Vrijheid, Verantwoordelijkheid en Verantwoording.

Waarom? Omdat het je voldoening geeft om jongeren te helpen uitgroeien tot zelfbewuste en gelukkige mensen. Bij Het Hooghuis leren we met én van elkaar.

Samen met je collega’s geef jij kleur aan ons onderwijs.

De Singel is een school die volop kansen biedt aan echte aanpakkers. Het is een Hooghuis-locatie voor Praktijkonderwijs (PRO) waar iedereen elkaar kent en elkaar helpt.

Ook als het even niet meezit. In ons programma worden lastige onderwerpen niet uit de weg gegaan. Zo leren de leerlingen op te komen voor zichzelf en krijgen ze meer zelfvertrouwen.

De Singel biedt een veilige plek aan jongeren die minder met hun neus in de boeken willen zitten, maar graag ervaring opdoen in de praktijk.

Praktijklessen in levensechte leersituaties en stages in het bedrijfsleven zorgen voor goede kansen op de arbeidsmarkt en ook steeds meer in het vervolgonderwijs.

Onze leerlingen zijn gebaat bij een orthopedagogische en orthodidactische aanpak. Met ons hechte team zorgen we ook voor extra ondersteuning en begeleiding op weg naar werk.

Ons aanbod

Wij bieden een parttime functie van 0,6 - 0,8 fte (bespreekbaar). De werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Het betreft een ziektevervanging van 5 september 2022 t / m beëindiging ziekte, uiterlijk 31 juli 2023. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO.

Salarisindicatie : schaal 7.

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.

Het Hooghuis maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten

Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij :

Contactpersoon : Hans Terpstra

Telefoonnummer : 0412 - 224 110

E-mail : h.terpstra hethooghuis.nl

Tijdens de zomervakantie zijn wij telefonisch niet bereikbaar en is de school gesloten. Vanaf 31-08-2022 zijn wij weer telefonisch bereikbaar voor nadere informatie.

Tijdens de vakantie kun je je vragen wel mailen, er wordt dan contact gezocht.

Reageren

Wij ontvangen jouw reactie graag zo spoedig mogelijk maar uiterlijk 31-08-2022. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

 • var addthis config "data track addressbar" : true ;
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier