Young professional klimaat en stedelijk water
Arcadis
Zwolle, NL
4 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als young professional ben je geïnteresseerd in diverse aspecten van water in het stedelijk gebied, van hemelwater, oppervlaktewater, afvalwater tot grondwater en hebt speciale interesse in het klimaatbestendig maken van steden.

We verwachten van je dat je vorm wilt geven aan water in stedelijk gebied in relatie tot veiligheid, klimaatbestendigheid, duurzaamheid en leefbaarheid.

Je bent op de hoogte van de actuele klimaatdiscussie en erkent het belang van het klimaatbestendig inrichten van de omgeving.

Vanuit het thema water, is dit wat je drijft en waar je passie ligt.

Je gaat aan de slag met verschillende projecten. De klantvragen zijn uiteenlopend en dat vraagt elke keer om maatwerk. Juist dat maakt het werk als young professional afwisselend en uitdagend.

Onze klanten zijn overheden, waterschappen, bedrijven, industrie en het buitenland. Klimaatadaptatie staat centraal in onze projecten.

Jij bent verantwoordelijk voor de inhoudelijke inbreng binnen de opdrachten en werkt met de nieuwste digitale tools en software.

Om je een beeld te geven van de opgaven waaraan je zou kunnen werken, geven we een aantal voorbeelden :

 • Ondersteunen gemeente en gebiedspartners bij de klimaatdialogen in de gemeente Fryske Marren;
 • Modelleren stedelijk watersysteem van de gemeente Utrecht;
 • Uitvoeren van klimaatstresstesten en voorlichting bij gemeenten, waterschappen en industriele klanten;
 • Opstellen water- en rioleringsbeleid van de gemeente West-Betuwe;
 • Ontwerpen water- en rioolsysteem van nieuwe woonwijken, bedrijventerreinen en infrastructuur;
 • Mee werken aan innovatieve tools op het gebied van hittestress-analyses;
 • Actief en zichtbaar optreden tijdens vakbeurzen, symposia of in de pers. Bekijk dit voorbeeld : .
 • Word je ook geprikkeld door deze vacature en dus gedreven door deze onderwerpen? We komen graag met je daarover in contact!

  Wat vragen wij?

  We zoeken een collega die heel graag aan de slag gaat met klimaatadaptatie in combinatie met stedelijk water / de bebouwde omgeving.

  Daarvoor vragen we een afgeronde opleiding waar deze aspecten centraal staan en bij voorkeur een aantal jaren (project)ervaring in het aangegeven werkveld.

  Kennis en ervaring met GIS, R / Python en Infoworks, Sobek of andere hydraulische modellen is een pre.

  Als persoon vinden we het belangrijk als je in staat bent om zelfstandig als ook in teamverband te werken. Je hebt oog voor de klant(vraag) en het verwachte resultaat.

  Daar speel je goed op in, waarbij je laat zien dat je vernieuwend bent en met oplossingen buiten de gebaande paden komt.

  Je communicatieve vaardigheden komen je intern als ook intern daarbij goed van pas. Om het werk goed te stroomlijnen ben je in staat om je werk effectief te organiseren.

  Tenslotte verwachten we een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

  Graag zien we je sollicitatie uiterlijk 8 juli 2019 voor 12.00 uur tegemoet. De eerste gesprekken vinden zo snel mogelijk nadien plaats.

  Wat bieden wij?

  Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan het verbeteren van de kwaliteit van leven. is wat ons verbindt en inspireert.

  Onze mensen kijken vanuit verschillende perspectieven, bouwen duurzame relaties op en geven de toekomst vorm. Samen gaan wij de uitdaging aan om onze wereld te verbeteren.

  Met vijf kernwaarden bouwen we aan een unieke Arcadis cultuur : People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid.

  Onze cultuur geeft jou de kans om je eigen carrière vorm te geven. Samen met onze klanten werk jij aan uitzonderlijke en projecten.

  Denk hierbij aan digitaal ontwerp, consultancy, engineering, project- en managementdiensten in de gebouwde en natuurlijke omgeving.

  Wij bieden een organisatie en een functie waarbij je een hoge mate van vrijheid hebt om je taken zelfstandig in te vullen in een ambitieus en gedreven team.

  Ook heb je de mogelijkheid om samen te werken met verschillende disciplines zowel binnen het team als binnen Arcadis. Daarnaast ontplooien we veel initiatieven als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen en inclusiviteit & .

  Jij krijgt volop ruimte voor vernieuwende ideeën en goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Daarnaast hanteert Arcadis marktconforme , waaronder 30 vakantiedagen, flexibele werktijden en een resultaat afhankelijke winstuitkering.

  Op onze vind je meer informatie over ons bedrijf.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier