Belader afvalinzameling oproep
Synergie
Duiven, NL
4 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Onze klant maakt zich hard voor de grondstoffenrevolutie : Het zoveel mogelijk recyclen van afval tot nieuwe grondstof, om zo waardevolle grondstoffen te beschermen en te behouden.

Door de klant te helpen met duurzaam afvalmanagement, creëren ze waarde uit het afval en kunnen ze grondstoffen steeds opnieuw gebruiken in nieuwe producten en materialen.

Zo maken ze parkbankjes uit ketchupflessen, toiletpapier uit melkpakken en gieters uit wasmiddelenflessen!

Functieomschrijving

Voor een afvalinzamelaar is Duiven zijn wij op zoek naar meerdere vuilnismannen, of vuilnisvrouwen. Elke dag ga jij met de vuilniswagen mee en zorg jij ervoor dat al het in te zamelen afval op de juiste plek terecht komt, zodat het verwerkt kan worden tot een nieuw product.

Het in te zamelen afval zit met name in kliko's waarbij jij de ene dag plastic en verpakkingen ophaalt en de andere dag restafval en GFT.

Vanuit het industriegebied in Duiven verzamel je samen met je twee collega's bij de vuilniswagen (1 chauffeur en 1 andere belader).

Jullie gaan samen de route rijden die je hebt doorgekregen vanuit de planning.

Er wordt gewerkt van maandag t / m vrijdag de starttijd tussen 06 : 30 en 07 : 15 uur. Gebruikelijk werk je 8 uur per dag, maar tijdens heel drukke dagen kan dit uitlopen,

Als belader van een vuilniswagen ben je alert op wat er in je directe omgeving gebeurt. Een grapje tussendoor? Dat vinden we belangrijk, net als veilig thuiskomen en samenwerken.

Het is een baan met verantwoordelijkheden en veilig werken staat voorop. Vanuit de werkgever wordt daar actief op aangestuurd.

Functie-eisen

 • Je beheerst de Nederlandse taal;
 • Het fysieke werk past bij je (tillen, laden en lossen van vuilnisbakken- en zakken);
 • Je hebt eigen vervoer om op locatie te komen;
 • Arbeidsvoorwaarden

 • Je werkt lekker in de buitenlucht;
 • Flexibele werkuren;
 • Afwisseling door verschillende routes;
 • Bruto uurloon vanaf €10,38 vanaf 21 jaar en ouder conform CAO beroepsgoederenvervoer;
 • Niet alleen geklets van de radio maar ook met je collega’s en klanten.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier