Junior werkvoorbereider gww
bouwhuysch
Alkmaar, NL
5 dagen geleden

Als junior werkvoorbereider gww in de regio Alkmaar ben je verantwoordelijk voor een correctie-planning, het opstellen van werkschema’s en o.

a. inkoop. Daarnaast is meerwerk, calculatie en een goede administratieve verwerking hiervan erg belangrijk. Je bent onderdeel van het projectteam en je zorgt voor voorbereiding en voortgang van het project.

Verder heb je een enthousiaste en klantgerichte houding en werk je zelfstandig, gestructureerd en overzichtelijk. Wat jou als junior werkvoorbereider gww scherp houdt is : tijd, budget, kwaliteit en veiligheid.

Jouw skills

 • MBO / HBO Civiele Techniek;
 • Innovatief en kijkt graag over de grenzen van het vakgebied heen;
 • Actiegericht én accuraat.
 • Bekend met RAW werken en interesse in UAV-GC contracten
 • De omgeving waar jij je stempel gaat drukken

  Onze opdrachtgever is een regionale aannemer uit Noord-Holland, actief in de realisatie van grond-, weg- en waterbouw projecten, specialistisch sloopwerk, renovaties en herinrichtingen.

  Het is een jonge snel groeiende club binnen een grotere holding met meerdere bouwbedrijven actief in onder andere de betonbouw en engineering.

  Het focusgebied ligt hierbij op Noord-Holland. Het bedrijf beschikt over de kennis, ervaring en faciliteiten om accuraat en flexibel in te kunnen spelen op de wens van de opdrachtgever.

  De communicatielijnen zijn kort, de sfeer informeel en doorgroeimogelijkheden zijn onbeperkt. Alle functies zijn bereikbaar.

  De werksfeer kan getypeerd worden als prettig informeel. bouwhuysch is gevraagd de civiele techniek vacatures te vervullen om de gezonde groei te realiseren.

  Zie jij je als junior werkvoorbereider gww bij deze leuke club werken?

  Benefits - Junior werkvoorbereider gww

  Natuurlijk zouden we je kunnen vertellen dat reiskostenvergoeding en een leaseauto mogelijk zijn. Maar is dat niet vanzelfsprekend?

  Wat we pas echt belangrijk vinden is de focus op je ontwikkeling als junior werkvoorbereider wegen. We helpen jou je loopbaan uit te rollen met de zekerheid van één vast contract , maar de vrijheid om bij alle mooiste projecten en opdrachtgevers in Nederland te werken.

  Mis je bepaalde skills of wil je je juist verder ontwikkelen als werkvoorbereider wegen? Geen probleem. Wij investeren in persoonlijke groei en bieden daarbij verschillende opleidingsmogelijkheden in zowel soft skills als technische kennis.

  En dat allemaal natuurlijk met een leuke club ingenieurs om je heen en een lekkere borrel op zijn tijd. Oja, en een bovengemiddeld salaris tussen de €2600,- en €3500,- per maand.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier