Werkvoorbereider W - Ministerie van Financiën
Hartd.
Rotterdam, NL
10 uur geleden

Functieomschrijving

Ben jij gericht op lange termijn relaties en ben je graag onderdeel van iets groters? En vind je het prettig om vaste klanten te kunnen ontzorgen?

Lees dan snel verder, want in deze vacature voor Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde ga je dit allemaal vinden.

Jouw vaste locatie wordt het Ministerie van Financiën, een langlopend en toonaangevend project binnen Heijmans. Daarnaast pak je andere projecten op in de regio.

Er komen in de toekomst nog verschillende langdurige projecten aan waar jij ook aan bij kan dragen. Denk bijvoorbeeld aan de Turfmarkt of EuroPoll.

Je werkt voor high-profile overheidsinstellingen waar een hoge mate van screening en veiligheidsvoorschriften van toepassing zijn.

Een dynamische en bijzondere werkomgeving, waarbij het extra belangrijk is dat je altijd een paar stappen vooruit denkt.

Als Werkvoorbereider ben je altijd bewust van het lange termijn resultaat van acties en keuzes. Hierbij houd je de gebruikers van het gebouw altijd centraal.

Je hebt dus een zeer klantgerichte functie en zit daarom ook dicht bij de klant. Doorgaans zit je drie dagen per week op locatie en de overige dagen werk je vanuit huis of kantoor.

Jouw dagelijkse werkzaamheden zijn onder andere :

 • Regie houden over service en het onderhoud aan uiteenlopende werktuigbouwkundige installaties
 • Afspraken tijdig inplannen, materialen op tijd binnen hebben en de juiste monteurs en onderaannemers inschakelen
 • Deadlines bewaken en een correcte administratie bijhouden
 • Functie eisen

  Stabiliteit, loyaliteit en lange termijn relaties zijn belangrijk voor jou. Jij wilt een relatie opbouwen met de klant en deze zo goed mogelijk ontzorgen.

  Om het gewenste resultaat te bereiken kun je snel schakelen en uitstekend vooruit denken. Je bent altijd benaderbaar en een betrokken gesprekspartner op allerlei niveaus.

  Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk voor jou. Leren van elkaar, meedenken met elkaar en streven naar gezamenlijke doelen, daar draait het om.

  Jullie zijn collega’s en elkaars buddy. Jij zet mensen in hun kracht en laat ze in hun waarde. Haantjesgedrag wordt hier niet gewaardeerd, jezelf kwetsbaar op durven stellen juist wel.

  Herken jij jezelf in deze omschrijving en voldoe je aan de onderstaande voorwaarden? Solliciteer dan vandaag nog en laat deze uitdaging niet schieten!

 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring met onderhoudscontracten in de utiliteit (gebouwgebonden)
 • Je hebt minimaal een MBO-4 diploma of hoger in een technische richting
 • Werkervaring in de buitendienst geeft je een streepje voor op anderen
 • Arbeidsvoorwaarden

  Werken bij Heijmans geeft jou de kans om bij te dragen aan een gezonde en veilige leefomgeving. Je krijgt hier met diepgaande techniek en interessante projecten te maken.

  Alle technische specialismes zijn hier onder één dak vertegenwoordigd, wat jouw eigen werkomgeving zeer dynamisch maakt.

  Als Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde heb je onder andere recht op :

 • Een goed salaris tussen de € 3400 en € 4200 bruto per maand, op basis van jouw werkervaring en toegevoegde waarde
 • Een jaarcontract, met de bedoeling je aan het einde van dat jaar een vast contract aan te bieden.
 • Een warm welkom : we hebben een compleet onboarding-programma voor je klaar staan en je krijgt een Heijmans-welkomstpakket.
 • Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je een inwerktraject. Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt al je vragen.

 • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en middels praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
 • Goede balans tussen werk en privé : we sturen je op tijd naar huis en houden het aantal overuren in de gaten.
 • Het gaat om een fulltime functie waarbij je uiteindelijk de vaste kern van het bedrijf gaat versterken. Continu Professionals begeleidt je voor, tijdens en na de gesprekken richting je nieuwe baan.

  Wij weten alles over deze vacature en het bedrijf. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid de sollicitatieprocedure in gaat.

  Welke vragen zijn handig om te stellen? Welke dresscode hanteren ze? Welke vragen kan ik zelf verwachten? Wij weten het allemaal en helpen je om alles uit het gesprek te halen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier