Logistiek administratief medewerker
Randstad
Delden, NL
10 uur geleden
source : Werkzoeken.nl

ADMINISTRATIEF LOGISTIEK MEDEWERKER, DELDEN

Heb jij passie voor transport en inkoop en ben jij een administratieve duizendpoot dan is de vacature van administratief logistiek medewerker in Delden de baan voor jou!

WAT GA JE DOEN ALS ADMINISTRATIEF LOGISTIEK MEDEWERKER?

In deze functie ben je werkzaam voor de afdelingen inkoop en transport. In deze administratieve rol zorg je o.a. voor het plannen van binnenkomende goederen, heb je dagelijks contact met vervoerders en chauffeurs, verwerk je de orders en controleer je de (expeditie) documenten.

Verder ondersteun je de afdeling inkoop, daarbij verzorg je de administratieve afhandeling en levertijdbewaking voor het inkoopproces zodanig dat de gegevens en documentatie beschikbaar zijn.

Denk daarbij aan het administratief verwerken van de inkooptransacties, aanpassen van bestelhoeveelheden, bestellen van artikelen / materialen, aanvragen van offertes etc.

WIE BEN JIJ?

Jij hebt een opleiding op MBO+ / HBO niveau. Affiniteit met logistiek; transport en / of inkoop. Verder ben je een allround administratieve kracht en communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal.

Jij bent direct beschikbaar.

Ben jij net klaar met je opleiding, zoek je een vakantiebaan of heb je een tussenjaar’, dan is dit ook een leuke baan voor jou, mits je tot eind oktober beschikbaar bent.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Een zeer afwisselende (logistiek) administratieve baan bij een internationaal concern.

Een goed salaris (afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 2350 - € 2900 br p mnd).

Een fulltime functie.

De duur van de opdracht is in ieder geval tot eind oktober, maar afhankelijk van de drukte kan het uitlopen tot eind van het jaar.

JOUW NIEUWE WERKGEVER

Jouw nieuwe werkgever maakt deel uit van een internationaal concern. Het is een succesvolle producent en ontwikkelaar van oppervlakte-

actieve stoffen voor industriële toepassingen op diverse markten.

Trefwoorden : logistiek, transport, inkoop, MBO4, HBO, administratief, vakantiewerk, Engels

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

Bedrijfsomschrijving :

Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier