Productiemedewerker
Randstad
BLITTERSWIJCK, NL
10 dagen geleden

PRODUCTIEMEDEWERKER OMGEVING VENRAY FULLTIME

HET BEDRIJF

Het is een bedrijf dat zich bezighoudt met het produceren van champignoncompost in de omgeving van Venray. Het is een groot bedrijf dat gevestigd is op 3 locaties.

Het bedrijf is ongeveer 25 km van Venlo gelegen.

WAT ZIJN JE TAKEN

Het is productiewerk in dagdienst. Je hebt als productiemedewerker de volgende taken :

 • Bedienen van productiemachines, zoals : treklier, vulcassette e.d. Schoonmaken van productiemachines en hallen Beoordelen van grondstoffen Verhelpen van kleine storingen Afwijkingen op geldende regels en voorschriften t.
 • a.v. product en werkwijzen melden aan de productieleider

  JOUW PROFIEL

  We zijn opzoek naar een hardwerkende, no-nonsense medewerker die graag de handen uit de mouwen steekt. Hij moet beschikken over een flexibele instelling.

  Ook zul je werken onder verschillende omstandigheden. Je moet rekening houden met warme temperaturen, vochtige omgeving en vies ruikende lucht waarin je werkt.

  VOORWAARDEN

  Je ontvangt (een marktconform) salaris van 2300 euro bruto per maand. Op de afdeling enten krijg je zelfs een toeslag van €5,60 bruto per uur.

  Verder heb je mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf en wil het bedrijf in je investeren.

  Ben je enthousiast na het lezen van de vacature en denk je dat deze baan jou op het lijf geschreven is? Dan ontvangen wij graag je gemotiveerde sollicitatie.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier