Management Assistent Parttime
USG - Start People
Venlo, NL
6 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een wereldwijde logistieke dienstverlening dat hoort bij de top van Europa in hun vakgebied. Het bedrijf is aanwezig in 67 landen en heeft een netwerk in meer dan 120 landen.

Met bijna 40.000 medewerkers behoort de organisatie tot de top acht logistieke dienstverleners in de wereld. Met 5 business lines managen zij dagelijks vol passie de supply chain van hun klanten.

Het doel van dit bedrijf is om te blijven groeien en verbeteren. Dit doen ze door de klant altijd centraal te zetten en altijd de toegevoegde stap te zetten.

De standplaats voor deze functie is Venlo en is centraal gelegen nabij de A67.

Functieomschrijving

Wil jij graag jouw kennis van het assistent vak en breed georiënteerde ervaring inzetten voor een grote internationale opdrachtgever in de logistiek dan bieden wij de perfecte rol voor jou!

Voor onze logistieke opdrachtgever zoeken wij een parttime Management Assisentent die de Director Operations Benelux kan ondersteunen.

Met jouw proactieve houding en jouw uitgebreide kennis van Microsoft Office kun jij direct administratieve taken uit handen nemen. Denk hierbij aan :

 • Meetings en afspraken inplannen.
 • Notulen maken.
 • Presentaties maken.
 • Mailbox bijhouden.
 • Telefoontjes aannemen.
 • Functie-eisen

  Houd jij van dynamiek en afwisseling en draag jij als Management Assistent van een organisatie graag bij aan het verbeteren of efficiënter maken van werkprocessen om een organisatie naar een hoger niveau te tillen, dan ben jij de ideale kandidaat voor deze functie!

  Als Management Assistant ben je ambitieus, zelfstandig en flexibel en kunt goed omgaan met verandering. Je bent proactief, denkt mee, draagt verbeteringen aan en schakelt snel.

  Je bent een doortastende persoonlijkheid die zowel op secretarieel als organisatorisch gebied de juiste prioriteiten weet te stellen.

  Daarnaast beschik jij over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden.

  Arbeidsvoorwaarden

  Een plezierige werkomgeving volop uitdaging. Het salaris wordt bepaald op basis van je ervaring met een maximum van €17,34 per uur.

  Het betreft een tijdelijke en flexibele opdracht voor 16 tot 24 uur per week (parttime), waarbij je de vrijheid hebt om de werkdagen en werktijden af te stemmen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier