Klantenservice Medewerker T-Mobile Mobiel
careermaker
's-Gravenhage, NL
18 uur geleden
source : InGoedeBanen.nl

Bedrijfsomschrijving

T-Mobile is een ontzettend grote speler op de marktvan telecommunicatie. Ze zijn inmiddels al ruim 18 jaar bezig demarkt volledig op te schudden door innovatief te zijn en detoekomst leuker, veiliger en makkelijker te maken voor iedereen.

Ruim 1250 medewerkers werken vanuit Nederland mee om er voor tezorgen dat klanten, waar dan ook ter wereld, in contact kunnenstaan met hun vrienden, kennissen, familie of zakelijke relaties.

T-Mobile is gevestigd op een centraal gelegen locatie naast hettreinstation Den Haag Holland Spoor.

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een functie waar je veelvaardigheden kan op doen die in jouw verdere carrière goed van paskomen? Dan is T-Mobile op zoek naar jou als KlantenserviceMedewerker.

Als Klantenservice Medewerkerbij T-Mobile sta je klanten zo goed mogelijk te woord. Je helpt henmet allerlei verschillende problemen die zij ervaren met de(mobiele) diensten en producten.

De klant heeft bijvoorbeeld eenverkeerd factuur ontvangen en belt jou op, binnen een aantalminuten zorg jij er voor dat de klant gerustgesteld word en datzijn of haar probleem wordt of is opgelost.

Een KlantenserviceMedewerker leert ontzettend veel vaardigheden die in een laterstadium van je carrière goed van pas komen.

Je kan hierbij onderandere denken aan het voeren van lastige gesprekken, hetgeruststellen van klanten, verschillende administratievehandelingen het geven en ontvangen van feedback en daar ookconcreet wat mee doen.

Functie-eisen

AlsKlantenservice Medewerker bij T-Mobile breng jij het volgendemee :

 • Jij bent 24-32 uur per week flexibel inzetbaar : de werktijden zijn van maandag t / m vrijdag 08 : 00 uur 20 : 00 uur enzaterdag van 09 : 00 uur tot 17 : 30 uur;
 • Jij bentminimaal 2 avonden door de week en 2 zaterdagen per maandbeschikbaar;
 • Jij staat er voor open om meer te lerenover communicatief en servicegericht handelen. Daarnaast ben jeniet bang om sales toe te passen in jouwgesprekken.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Bij T-Mobile krijg je goede arbeidsvoorwaardenaangeboden als Klantenservice Medewerker, namelijk :

 • Een salaris van €10,50 bruto peruur;
 • Je hebt invloed op je werktijden : vijfweken van tevoren geef jij je beschikbaarheid door via eenplanningstool;
 • Je krijgt een uitgebreidetraining op het gebied van productkennis, communicatie en softwareskills. De fulltime training start op 6 september 2020 en duurttwee weken.
 • Verlof of het volgen van colleges is in deze twee wekenniet mogelijk!

 • Jouw werkplek bevindt zich naaststation Den Haag Hollands Spoor en is uitstekend bereikbaar met detrein, bus en tram. Jouw reiskosten worden uiteraard vergoed o.
 • b.v.kilometervergoeding of ov-vergoeding;
 • T-Mobileis daarnaast een organisatie waar coaching, trainingsmogelijkhedenen (niet te vergeten) feestjes erg belangrijkzijn!
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier