Category Manager Schoenen
bol.com
Utrecht, NL
6 dagen geleden

Hoe maak jijonze klanten blij? Door het breedste en diepste schoenenassortiment in de online etalage te zetten. Een assortiment dat zowel hardlopers als Ecco en Clarks omvat, als het trendy aanbod van zakelijke partners, inclusief schoenenwinkels die al decennia het winkelstraatbeeld bepalen.

Soms komt je rol neer op het verbeteren van bestaande inkoopprocessen. Soms op het aanjagen van sourcing innovaties, maar altijd op het ontwikkelen van partnerships waar leveranciers, partners én klanten blij van worden.

De grootste uitdaging Schuilt in het bepalen van de commercieel best presterende mix van directe inkoop en sourcing via ons snelgroeiende partnernetwerk.

Waarbij het belangrijk is dat je (klant)data-gedreven collectioneert, zodat we proactief op nieuwe modetrends inspelen, ook als het om aanbod gaat dat bescheiden doelgroepen aanspreekt.

Wat je doetals Category Manager Schoenen Als Category Manager Schoenen regisseer je win-win-win inkoopstrategieën, want klanten, zakelijke partners én bol.

com moeten profiteren. Uitdagend, want onze schoenenwinkel is al groot, maar heeft de potentie nog veel groter te worden.

Bijvoorbeeld door het aanbod verder op te rekken en nieuwe zakelijke partners aan te sluiten die verrassend aanbod inbrengen.

Hoewel je als Category Manager Schoenen continu meepraat over sourcing vernieuwingen, ben je vooral de onderhandelaar die de beste klantdeals realiseert én de accountmanager die borgt dat zakelijke partners graag met ons blijven samenwerken.

Aan jou om de best presterende mix van direct’ en indirect’ te bepalen en te collectioneren. Bovendien staan we open voor alternatieve sourcing strategieën.

Dus als je het inkoopvizier bijvoorbeeld naar andere landen wilt verleggen; ga het experiment aan! Het is aan jou om op data gebaseerd inkoopbeleid te formuleren, commerciële kansen te benutten en mee te denken over sourcing en supply chain innovaties.

3 redenenwaarom dit iets voor jou is

 • Omdat je blij wordt van analyses en nog blijer als je voorspellingen uitkomen
 • Omdat je de relatie met leveranciers én externe partners kunt verduurzamen
 • Omdat de A’ in je DNA staat voor Accountmanager’ 3 redenenwaarom dit niets voor jou is
 • Omdat je vindt dat collectioneren niet tot het sourcing-vakgebied behoort
 • Omdat je moeite hebt met het bespelen van de seizoendynamiek
 • Omdat je er niet van overtuigd bent dat alternatieve kanalen klantwaarde toevoegen Hier kom je terecht Als Category Manager Schoenen geef je vorm en inhoud aan de sourcing strategie van onze schoenenwinkel, waarbij het aan jou is om het groeitempo steeds verder op te voeren.
 • Door de juiste keuzes te maken, door merken en partners te committeren en door een assortiment samen te stellen dat alle doelgroepen committeert.

  Je mag rekenen op een setting waarin elke keuze het klantverschil maakt. De cultuur is informeel, nuchter en pionierend.

  Onze kracht is samenwerken op basis van gelijkwaardigheid en elkaar continu verbeteren. Solo bereik je mooie dingen. Samen nog veel meer.

  Als Category Manager Schoenen trek je op met Commercial Excellence (onze prijsstrategen), supply chain vernieuwers, marketeers en het team van brand specialisten die jouw merken’ aantrekkelijk in de etalage zetten. Wat je krijgt

 • Aandacht voor jou We vinden het belangrijk dat jij het beste uit jezelf kan halen maar dat we ook het beste uit elkaar halen.
 • Jouw ontwikkeling heb je bij bol.com in eigen handen.

 • De bol.com campus is een lichte en creatieve omgeving, met inspirerende werkplekken, zitjes om te overleggen, en stilteplekken, zoals onze bibliotheek.
 • Maar ook sportmogelijkheden in onze gym, tafeltennis of ons eigen voetbalveld en game room. Meer rust kun je vinden in de massagestoelen.

 • Naast je werk Ook naast je werk is er bij bol.com genoeg te doen. Veel initiatieven komen vanuit collega's zelf en de activiteiten zijn dan ook erg divers, maar altijd vrijwillig.
 • Zoals jong bol.com, sportmogelijkheden, teamuitjes, vrijdagmiddagborrel en personeelsfeesten.

 • Een blauwe landing Nieuwe collega's krijgen bij bol.com een warm welkom, zodat jij je zo goed en snel mogelijk thuis voelt bij ons.
 • Tijdens jouw introductieprogramma bol.com & ik, nemen we je helemaal mee in de bol.com wereld! Klik voor meer informatie en om te solliciteren op de onderstaande button. APPLY HERE

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier