Maintenance Engineer gebiedscontract Midden-Noord
Koninklijke BAM Groep
Gouda, Nederland
4 dagen geleden

Wat ga je doen?

Voor het gebiedscontract Midden-Noord zijn wij op zoek naar een Maintenance Engineer.

Het maintenance engineering team bestaat uit 30 personen die zich onderscheiden door hun kennis op het gebied van het beheer en onderhoud van infra (bruggen, asfalt, sluizen, tunnels etc.

en infrastructurele installaties (verkeersystemen, en tunnel technische systemen). De achtergronden zijn divers qua studie, leeftijd en jaren ervaring.

Het is een kennis gedreven groep waar sprake is van zelfaansturing, altijd open staan om elkaar te helpen en gericht op het behalen van goede resultaten in een tenderfase tot en met de uitvoeringsfase.

Binnen jouw vakgebied ben jij kennisdrager en ben je op de hoogte van de nieuwste innovaties. Je bent gewend om processen te standaardiseren zodat het wiel niet elke keer opnieuw uitgevonden hoeft te worden.

In de onderhoudsfase kan je je rol op verschillende manieren invullen. Je blijft de infra en infrastructurele installaties / constructies monitoren om de opgestelde onderhoudsconcepten en methodieken te optimaliseren.

Je vertaalt bijvoorbeeld plannen vanuit een conceptfase naar de uitvoeringsfase of je maakt vanuit een inspectie een analyse van een bestaand areaal.

Het maken van analyses vindt veelvuldig plaats. Hoe loopt het, waar zijn de mogelijkheden voor verbeteringen’ zijn de vragen die veel spelen.

Andere voorbeelden zijn het inrichten van een Power BI dashboard of concepten invoeren in Maximo (onderhoudsprogramma).

Als Maintenance Engineer draag je actief bij aan standaardisatie, innovaties en verbeteringen op het gebied van onderhoud en monitoring.

Daarnaast ben je betrokken.

Wie zoeken wij?

 • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de richting Industriële automatisering, Installatietechniek, Electrotechniek of Lucht- en Ruimtevaart;
 • Bij voorkeur beschik je over minimaal 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van Beheer & Onderhoud van infra gerelateerde installaties zoals verkeersregelinstallaties, besturingstechniek bij tunnels, (water)keringen, sluizen en (beweegbare)bruggen.
 • Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van asset management houd je nauwlettend in de gaten;
 • Vanuit jouw rol als maintenance engineer kun je goed samenwerken, en je ook zelfstandig functioneren, beschik je over overtuigingskracht en ben je analytisch ingesteld;
 • Je bent woonachtig in omgeving Alkmaar.
 • Wat bieden wij?

  Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie.

  BAM biedt haar medewerkers arbeidsvoorwaarden conform de Bouw cao.

  Over ons

  BAM Infra Nederland is een klantgerichte organisatie die met haar brede expertise en innovatieve werkwijze toegevoegde waarde biedt voor haar opdrachtgevers.

  Onze integrale en op samenwerking gerichte benadering van infra opgaven stelt ons in staat onze klanten altijd de beste oplossing te bieden.

  BAM staat bekend om de kwaliteit en de betrouwbaarheid van haar producten en diensten en tevens om de inzet, kennis en ervaring van haar medewerkers.

  BAM Infra Nederland kent een platte organisatiestructuur met vier business units. BAM Infra Multidisciplinaire Contracten is verantwoordelijk voor projecten boven de dertig miljoen euro.

  BAM Infra Regio’s is actief in de lokale markten. BAM Infra Connect met onder meer BAM Infra Telecom, BAM Infra Energie & Water en BAM Infra Rail - werkt vooral voor netbeheerders en voor providers en kabelbedrijven.

  BAM Infraconsult, een van de grootste ingenieursbureaus van Nederland, bundelt alle kennis en is tevens internationaal actief.

  Het hoofdkantoor is gevestigd in Gouda en de werkmaatschappij beschikt over een uitgebreid netwerk van vestigingen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier