MuziekTherapeut(e)
Inovum locatie Veenstaete
Kortenhoef, NL
5 dagen geleden
source : deBanenSite

Inovum locatie Veenstaete zoekt een MuziekTherapeut(e) te HBO geplaatst op 06-09-2019

MUZIEKTHERAPEUT(E)

Het leven is de moeite waard. Dat geloven wij, ook als je ouder wordt of zorg nodig hebt. Daarom zijn wij voor onze locaties in Hilversum, Kortenhoef en Loosdrecht op zoek naar een ervaren muziektherapeut die een glimlach op het gezicht van onze cliënten kan geven .

Over Inovum :

Inovum levert specialistische zorg thuis en in onze verpleeghuizen. We staan voor liefdevolle zorg waarin aandacht en eigen regie belangrijk is.

Bij Inovum werk je in een vooruitstrevende organisatie, die meebeweegt en meegroeit. Je kunt snel schakelen door de korte lijnen en de informele sfeer.

En je krijgt allerlei mogelijkheden om door te groeien.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken op al onze locaties : De Beukenhof in Loosdrecht, Gooiers Erf in Hilversum of Veenstaete te Kortenhoef.

Wat houdt het werk in?

Je bent in staat om op zelfstandige en methodische wijze muziektherapie aan te bieden aan de cliënten. Dit kan zowel in groeps-

als in individueel verband zijn. Op onze locatie Gooiers Erf dient er nog een nieuwe muziektherapiegroep opgericht te worden, waar jij de verantwoordelijkheid over hebt.

Daarnaast zal je je ongeveer 8 uur per week bezig houden met de coördinatie van het Music&Memory project wat zeker tot eind 2019 loopt.

Bij dit project worden herinneringen van de bewonders geactiveerd door persoonsgerichte muzieale afspeellijsten. Muziekherinneringen kunnen mensen letterlijk weer tot leven’en in het nu’brengen.

Zij kunnen hun zelf’ervaren en het maken van contact met andere bewonders, verzorgers en, zeker net zo belangrijk, de familie of vrienden wordt op deze manier vergemakkelijkt.

Bij dit project ben jij de coördinator; je houdt je bezig met het contact met de vrijwilligers, verzorgers en de familie van de deelnemende bewoners.

Je houdt de afspeellijsten en mp3-spelers bij van wie zij zijn, wat erop staat en waar ze horen. Je geeft uitleg / cursussen aan nieuwe verzorgers of nieuwe vrijwilligers over hoe zij de muzieklijsten dienen aan te bieden en af te nemen.

En je bent bereid om, als je deze nog niet gedaan hebt, de cursus Music&MemoryNL te volgen.

Wat zijn de functie-eisen?

 • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding Muziektherapie
 • Je hebt affiniteit en ervaring in de verpleeghuiszorg.
 • Je bent in staat tot zelfreflectie op jouw eigen handelen en maakt zaken bespreekbaar. Je kunt feedback geven en ontvangen.
 • Je beschikt over goede communicatieve en contactuele vaardigheden waarbij uiting wordt gegeven aan de gevoelens en gedachten van cliënten
 • Je herkent je in de waarden samen, eigen regie en liefdevol;
 • In staat tot zelfstandig werken en in groepsverband.
 • In ieder geval piano / gitaar / zang / ritme-instrumenten gemiddeld-goed beheersen
 • In het bezig van eigen vervoer, de locaties zijn soms slecht met het openbaar vervoer te bereiken
 • Wat beden wij jou?

 • Een contract van 12 uur per week;
 • Een salaris conform de cao VVT-FWG 50 Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met vooruitzicht op een vast dienstverband;
 • Een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 7,4 %;
 • Pensioenregeling, collectiviteitskorting zorgverzekeraar IZZ en reiskosten volgens CAO VVT aangevuld met een fiscale reiskostenregeling;
 • Inovum biedt nog meer zeer interessante secundaire arbeidvoorwaarden!
 • Laat van je horen!

  Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met Marianne Horst (Corporate Recruiter) op 035-5888 432

  Interesse in de functie van MuziekTherapeut(e) bij Inovum locatie Veenstaete regio ?

  Reageer nu met je CV en motivatie via de "solliciteer" button.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier