Medewerker Commerciële Binnendienst Schade Zakelijk
De Goudse
Gouda, Zuid-Holland
15 uur geleden

Waar ga je werken?

Ons team is op zoek naar een enthousiaste / proactieve teamplayer die oog heeft voor resultaat- en klantgerichtheid. Het team bestaat op dit moment uit zeventien collega’s en houdt zich bezig met het accepteren en beheren van zakelijke schadeverzekeringen, het verwerken en beantwoorden van klantvragen en het ondersteunen van adviseurs.

Balans tussen hard werken en gezelligheid staat voorop. Er schuilt veel kennis van collega’s die al jaren bij De Goudse werken, wat wordt aangevuld met de frisse blikken van de nieuwere garde.

Wat ga je doen?

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze adviseurs aan de telefoon, en zorgt voor een klantvriendelijke en klantgerichte afwikkeling van de gesprekken.
 • Door jouw oog voor excellente dienstverlening geef jij de adviseurs een 9+ beleving. Je krijgt er energie van om verwachtingen te overtreffen.
 • Je verwerkt zakelijke verzekeringsaanvragen / -mutaties die zijn uitgevallen in het automatische proces.
 • Je bent verantwoordelijk voor het valideren van afwijkende aanvragen volgens de acceptatierichtlijnen en voor de verwerking van deze bijzondere dossiers.
 • Je informeert proactief het intermediair over complexe financiële premie- en provisietransacties binnen het acceptatieproces.
 • Je verzorgt risicobeoordelingen binnen de vastgestelde richtlijnen, premiestelling, herverzekering, voorwaarden en tarieven.
 • Je stelt op basis van richtlijnen en technische inspectierapporten de vereiste preventiemaatregelen voor.
 • Je verzamelt ter completering van dossiers de benodigde informatie en bepaalt clausules en / of uitsluitingen.
 • Je handelt klachten af.
 • Je signaleert pogingen tot fraude en voert benodigde acties hiervoor uit.
 • Wat is de uitdaging?

  Samen met jouw collega’s van MCB, maar ook Relatiebeheer en Accountmanagement, help je de ondernemer om gewoon lekker te kunnen ondernemen’.

  We willen ontzorgen en uitsluitend kwaliteit leveren op het gebied van zijn / haar verzekeringen.

  Wat zegt jouw potentiële collega?

  Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging binnen De Goudse, en heb je altijd al iets willen betekenen voor het ondernemend hart van Nederland?

  Dit is jouw kans! We kijken uit naar je komst en zullen je alle begeleiding bieden die je nodig hebt om te kunnen groeien in deze functie.

  De functie vergt pro activiteit en de flexibiliteit om met veranderingen op korte termijn om te kunnen gaan. Er veranderd regelmatig iets in ons vakgebied, aan ons om dit op de juiste manier over te brengen!'

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier