Begeleider Buiten Schoolse Begeleiding | uren in overleg
Triade
Almere
2 dagen geleden

Geef jij net dat extra stukje begeleiding die nodig is? Organiseer en voer jij graag activiteiten uit? Lees dan snel verder!

Waar ga je werken als Begeleider Buiten Schoolse Begeleiding?

De Buiten Schoolse Begeleiding in Almere is een gespecialiseerde opvang voor jongeren die net even wat meer begeleiding nodig hebben dan andere kinderen.

Denk bijvoorbeeld aan jongeren met syndroom van Down, verstandelijk en / of lichamelijk beperkte jongeren of jongeren met diverse ontwikkelingsstoornissen en gedragsproblematiek.

Op Aventurijn en Olivijn in Almere komen leerlingen in de leeftijd van 4 tot 20 jaar - die door hun lichamelijke en / of verstandelijke beperking het regulier onderwijs niet kunnen volgen.

Zij volgen hier onderwijs dat aansluit bij hun individuele behoefte. Wij begeleiden kinderen van deze school en van andere scholen van het speciaal onderwijs.

Werktijden zijn vanaf 13 : 30 -18 : 00 en in de vakanties van 8 : 30-17 : 00 uur.

Hoe jij voor het verschil zorgt als Begeleider Buiten Schoolse Begeleiding :

We bieden de kinderen een duidelijk en gestructureerd programma, gericht op de wensen en mogelijkheden van de jongeren. Bij elk kind wordt er daarnaast aan individuele doelen gewerkt die in overleg met ouders opgesteld zijn.

Je begeleidt en stimuleert de kinderen in hun sociale, emotionele en cognitieve ontwikkeling. Ook draag je zorg voor de inventaris van groeps- en gemeenschappelijke ruimten.

Als team ben je samen verantwoordelijk voor een goede sfeer op de groep. Dit doe je vooral door positief leiding geven en positief gedrag te bekrachtigen.

En dan nog even dit

Jij hebt vertrouwen in je eigen kennen en kunnen en gaat uitdagende situaties niet uit de weg. Je zet door en legt de nadruk op succeservaringen.

Ons motto is : kijken naar wat een kind wel kan en niet naar wat een kind niet kan. Daarnaast kun je overzicht bewaren, structuur creëren en inspelen op de individuele ontwikkelingsbehoeften van de jongeren.

Pas jij in dit plaatje? Dan hoef je alleen nog de volgende zaken af te vinken :

 • MBO 4 diploma aangevuld met specifieke kennis van de ontwikkeling van jongeren met een beperking / autisme of moeilijk verstaanbaar gedrag
 • Heb je ervaring met de begeleiding van jongeren met een beperking / autisme of moeilijk verstaanbaar gedrag
 • Grote mate van kwaliteitsbewustzijn
 • Hoe Triade Vitree voor het verschil zorgt :

  In ruil voor jouw enthousiasme en inzet ontvang jij :

 • Salaris conform FWG 35, CAO Gehandicaptenzorg min. € 2.110,- en max. € 3.009,- (36-urige werkweek)
 • Een arbeidscontract van 18 uur per week, uren in overleg bespreekbaar
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling
 • Korting op collectieve ziektekostenverzekering
 • Korting op bedrijfsfitness, theater en andere culturele evenementen
 • Korting op aanschaf o.a. fiets, computer, telefoon en een meerkeuze arbeidsvoorwaardenpakket
 • Wij ontvangen je reactie graag uiterlijk 30 september a.s.

  Wij zorgen graag voor het verschil voor onze cliënten en collega’s. Daar besteden we dan ook veel tijd aan. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier