HR Software Implementatie Consultant
Quoratio Groep
Den Bosch, Nederland
4 dagen geleden

Wat ga je doen als HR Software Implementatie Consultant?

Als HR Software Implementatie Consultant ben jij expert in HR-processen en / of salarisadministratie en HR IT software. Jij beweegt je het liefst tussen HR-beleid en IT.

Je weet de vertaalslag te maken van gebruikerswensen naar functionaliteiten. Je neemt daarin stakeholders mee, stelt kritische vragen aan leveranciers, werkt wellicht soms zelfs mee in de operatie en je traint collega's zodat de adoptie van de nieuwe HR-software het meest positief uitpakt.

Je maakt in deze functie impact bij de opdrachtgever, terwijl je door middel van nieuwe kennis en ervaringen ook aan je eigen ontwikkeling werkt!

Onze Consultant Joel deelt graag zijn ervaringen met jou.

In de rol van HR Software Implementatie Consultant werk je projectmatig. Je vervult verschillende opdrachten bij onze opdrachtgevers.

 • Kleine of grote werkgevers, die allemaal te maken hebben met het optimaliseren van HR-processen. Je bent actief op verschillende niveaus;
 • op business niveau, user niveau en als externe deskundige in de uitvoering. Met jouw frisse en tegelijkertijd kritische blik kun je van doorslaggevende waarde zijn voor de opdrachtgever.

  We geven je de ruimte om je talenten en vaardigheden te ontdekken en vervolgens optimaal te benutten. Samen creëren wij een loopbaanpad waarin jij jezelf volop ontwikkelt.

  Samen met jouw Professional Development Manager ga je kijken naar jouw persoonlijke ontwikkeling. We praten gezamenlijk met professionals over het vakgebied, sparren met elkaar en er is altijd wel een specialist die je vragen kan beantwoorden.

  In de consultancy heb je een snelle leercurve doordat je bij meerdere klanten werkt in een kortere periode. Wat je leert kun je direct weer toepassen bij je nieuwe uitdagingen.

  Zo weet ook onze collega Sander. Je leest hier hoe hij regie pakte over zijn eigen ontwikkeling.

  Ik ben van A tot Z betrokken bij het adviseren van de HR IT strategie, pakketselectie, implementatie en 'go live' van het systeem.

  Het hele proces ben ik verantwoordelijk voor projectmanagement!'' - Moniek Sewalt, Senior Consultant HR Process & Payroll.

  Waarom kies je voor ons?

  Wij geven je professionele uitdaging en verdiepingsmogelijkheden in het vakgebied. Wij nemen daarom de tijd om echt met jou mee te denken in de vormgeving van jouw carrièrepad en doen ons best om de juiste match te maken tussen een opdracht en jouw ambitie.

  Wij gaan voor de lange termijn relatie. Verder krijg je vanuit vanuit Quoratio het volgende :

 • Bij ons krijg je geen projectovereenkomst. De intentie is om een langdurige relatie met elkaar aan te gaan dus bieden we je direct een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een salaris van €3000 - € 5500,- o.b.v. 40 uur, afhankelijk van jouw werkervaring en kunde;
 • 25 vakantiedagen op jaarbasis, vakantiegeld en pensioen-opbouw;
 • Je krijgt de beschikking over een leaseauto incl. tankpas;
 • Je krijgt alle mogelijkheden jezelf te ontwikkelen en wordt daarbij maximaal ondersteund door jouw eigen Professional Development manager;
 • De mogelijkheid om erkende opleidingen en trainingen te volgen en je krijgt toegang tot ons online leerplatform : de Quoratio Campus;
 • Een informele en ambitieuze organisatie met veel MeetUps, borrels en feesten;
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier