Digital Content Manager
NautaDutilh
Amsterdam
14 dagen geleden
 • Business Support
 • Amsterdam
 • Voor onze Marketing & Communicatie afdeling in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Digital Content Manager.

  Over het werk

  Je bent verantwoordelijk voor de interne en externe digitale strategie en voor de professionalisering van de inzet, uitstraling en performance van de digitale kanalen.

  Doel is hoger engagement, meer interactie, conversie en het versterken van het merk NautaDutilh. We zoeken kortom iemand die de komende jaren de merkuitstraling van NautaDutilh over alle kanalen en middelen naar een hoger niveau wil tillen : website, intranet, social, animaties, video en digitale nieuwsbrieven.

  Je opereert binnen de afdeling M&C in een team van acht medewerkers. Je werkt nauw samen met een flexibele schil van (externe) leveranciers op het gebied van animaties, video, design en tekst.

  Over jou

  We zijn op zoek naar een strategische en creatieve collega, oplossingsgericht en no-nonsense. Je bent een vernieuwer en durft te verrassen.

  Een ervaren online marketeer of content manager met stevige ervaring in het digitale domein en een goed oog voor vormgeving en beeldtaal.

  Je denkt van concept tot uitvoering en bent servicegericht met een positieve instelling. Je hebt een aantal jaar werkervaring in de communicatie / mediabranche.

  In die rol ben je bezig met content strategie, content planning, content creatie, online marketing campagnes, analytics, SEO / SEA en / of social media.

  Meer informatie over de functie?

  T : +31(0) 20 71 71 384

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier