Monteur
TecPac
Amsterdam, NL
8 dagen geleden

Functieomschrijving

Als monteur Liftinstallaties ben je verantwoordelijk de uitvoering van nieuwbouw of reparatieopdrachten en kleine renovatieprojecten aan diverse soorten liften in je eigen rayon.

Na een gedegen inwerkperiode met (MBO) opleidingkom je terecht in een zelfstandige functie met een eigen klantenbestand.

Je bent verder verantwoordelijk voor het goed onderhouden van je installaties en je plant de onderhoudsbezoeken in overleg met de klant.

Doet een storing zich voor, dan verhelp je die zelf en informeer je daarna de klant over wat je hebt geconstateerd en verholpen.

Het is belangrijk dat je een goede relatie opbouwt met de klant en dat je je rol als ambassadeur van ons bedrijf goed aanvoelt.

Wij hebben landelijk vacatures maar zijn momenteel met spoed opzoek naar monteurs in de regio's : Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Zwolle.

Iedereen met een achtergrond in mechanica / autotechniek en / of elektrotechniek met een service gerichte instelling nodigen wij van harte uit om te reageren.

Taken

Je vervangt, zelfstandig of met een collega, onderdelen, aandrijvingen, bedieningspanelen, etc. Tevens verricht je stroom-

en spanningsmetingen. Je brengt noodzakelijke wijzigingen of tijdelijke voorzieningen aan en meldt onveilige of ongewenste situaties aan je leidinggevende.

 • Verder hou je je dagelijks bezig met;
 • Het onderhouden van alle soorten liften (preventief onderhoud)
 • Het zelfstandig oplossen van alle voorkomende storingen (correctief onderhoud)
 • Het meedraaien in de storingsdiensten
 • Het repareren van liftinstallaties
 • Het assisteren van een inspecteur van een keurende instantie bij een liftkeuring
 • Het opbouwen van complete liftinstallaties
 • Organisatie profiel

  Je kunt je verdiepen of juist je kennis verbreden in techniek? En wil je op projectbasis werken of liever in vast dienstverband?

  Of vind je het prettig om gewoon te blijven doen waar je goed in bent? Die keuze is natuurlijk geheel aan jou.

  Wat wij voor je kunnen doen is goed luisteren naar je wensen en verwachtingen, beschikbare mogelijkheden met je bespreken en zorgen voor een passend aanbod wat aansluit bij jouw ambitie.

  Wij streven naar het structureel werven van nieuwe opdrachten en banen bij grote, kleinere, nieuwe en bekende werkgevers in Nederland.

  Waardoor we kunnen beschikken over interessante projecten en mooie opdrachten bij misschien wel jouw nieuwe werkgever!

  TecPac biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden en kansen om te groeien en je te ontwikkelen bij de top werkgevers binnen Nederland en buitenland.

  Functie eisen

 • Als monteur heb je minimaal een MBO niveau 2 werk- en denkniveau
 • Een diploma in de richting van werktuigbouwkunde, elektrotechniek, mechatronica, motorvoertuig / autotechniek of soortgelijke
 • Je hebt ervaring in een service verlenende organisatie en een klantgerichte instelling
 • Bereid tot het meedraaien in de storingsdiensten
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Bijzonderheden

  Als Servicemonteur ontvang je verder een heel goed salaris, met bijbehorend (secundair) arbeidsvoorwaardenpakket (o.a. bedrijfsauto, bonusregeling en een onkostenvergoeding).

  Er wordt gebruik gemaakt van een eigen opleidingscentrum waarbij je continu geschoold in de nieuwste technieken. Zelfs opgeleid worden tot een officieel erkend liftmonteur op MBO niveau (web 3) behoort tot de mogelijkheden.

  Verder ontvang je een eigen servicebus, werkkleding, PDA en natuurlijk al het nieuwste gereedschap om de klus te klaren.

  Ben je geinteresseerd in deze vacature of wil er meer van weten? Neem dan contact op via bovenstaande button, telefoonnummer 010-

  2709330 of mail uw C.V. naar george tecpac.nl

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier