Projectleider Engineer Design, Weert
Randstad
Weert, NL
6 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

VACATURE PROJECT ENGINEER DESIGN FULLTIME PER DIRECT SALARIS IN OVERLEG LANGERE TIJD DIRECT OP CONTRACT BIJ OPDRACHTGEVER WEERT

Houd je ervan om van begin tot eind nauw betrokken te zijn bij een project? Van brainstormen, tot aan het maken van een prototype, tot aan de uiteindelijke productie?

Dan is deze vacature iets voor jou! Wij zijn op zoek naar iemand die enthousiast wordt van het designen van innovatieve projectieschermen voor vergaderruimtes.

De producten die jij, samen met je team maakt, gaan de hele wereld over. Je bent een kei in ontwerpen, maar ook de projectleiding neem je gemakkelijk op je.

Jij zorgt er iedere keer weer voor dat de deadlines gehaald worden.

HET BEDRIJF

Het bedrijf is specialist in elektronische en digitale infrastructuur in gebouwen, en dat voor de hele wereld! Ze zijn in meer dan 180 landen actief.

Op de locatie in Weert wordt er voornamelijk gefocust op de audiovisuele markt, zoals bijvoorbeeld projectieschermen. Daarnaast leveren ze ook kabeldraagsystemen, deurcommunicatie, datasolutions, distributie- en industriële kasten.

WAT ZIJN JE TAKEN?

Je werkt in een klein team met enthousiaste en ambitieuze engineers die ieder gespecialiseerd zijn op een specifiek gebied.

Op deze afdeling werk je aan verschillende projecten die ieder uniek zijn. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een kleine aanpassing in een ontwerp of het implementeren van tools voor het optimaliseren van het productieproces.

Stel je voor, je krijgt een groot project wat ga je dan doen? Dan stel je een projectteam samen met collega’s van verschillende afdelingen binnen het bedrijf.

Vergeet hier de volgende afdelingen niet : sales, inkoop en productmanagement. Jij bent dan degene die ervoor zorgt dat jullie op dezelfde pagina zitten en voornamelijk ook blijven.

Jij bent het aanspreekpunt voor het project. Komen mensen hun afspraken niet na? Zijn er onduidelijkheden? Dan los jij dit direct op.

Daarnaast maak je o.a. kostprijsinschattingen en toets je of het te ontwikkelen product voldoet aan de specificaties en regelgeving die gelden in de landen waar het product geleverd wordt.

Met het zusterbedrijf in Amerika werk je nauw samen. Zij houden zich namelijk ook bezig met het ontwerpen van projectieschermen.

Alles is mogelijk voor de klant! Denk hierbij een projectscherm dat iets breder is of in een andere kleurstelling komt. Jij voert de wensen door en zorgt dat het aangepast ontwerp klaar is voor de productie.

JOUW PROFIEL

Je typeert jezelf als een enthousiast persoon die mensen op een positieve manier weet aan te sporen. Je neemt graag de leiding in projectteams en weet precies hoe je bij jouw teamleden het beste in ze naar boven te halen.

Je komt met ideeën, bent analytisch sterk en werkt nauwkeurig.

Daarnaast heb je een HBO opleiding afgerond in de richting van werktuigbouwkunde, industrial design of andere relevante technische opleidingen.

Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als engineer en hebt daardoor ervaring opgedaan met SolidWorks en bij voorkeur SAP. Je spreekt goed Nederlands en Engels en hebt ervaring als Projectleider of Project Manager.VOORWAARDEN

Je salaris is in overleg en op basis van je opleiding en ervaring. Reiskosten worden vergoed. Daarnaast is de vacature voor langere tijd en kom je direct op contract bij de werkgever.

SOLLICTEREN

Ben je enthousiast na het lezen van de vacature en denk je dat deze baan jou op het lijf geschreven is? Dan ontvangen wij graag je gemotiveerde sollicitatie.

Solliciteren kan uitsluitend via de blauwe solliciteer" knop. Vragen? Neem dan contact op met Kim of Zekiye via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel, SMS of WhatsApp via 06 12 99 41 52.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier