Traineeship Technische automatisering
Unica
Hoevelaken, NL
1 dag geleden

Jouw uitdaging als Traineeship Technische automatisering Hoevelaken

Bij een Unica dochterbedrijf in Hoevelaken hebben we ruimte voor een trainee technische automatisering. Een unieke kans om jouw carrière te starten bij een innovatief bedrijf wat voorop loopt in de markt.

In deze rol maak je in 2 jaar kennis met alle technische activiteiten binnen onze organisatie, van engineering van integratieprojecten, ICT vraagstukken, tot aan vraagstukken die raken aan intelligente gebouwen.

Naast de technische groei krijg je ook alle ruimte om je te ontwikkelen in het hebben van klantcontacten, het organiseren van projecten en alle aspecten die daarbij komen kijken.

Jouw team

Regel Partners, met vestigingen in Hoevelaken, Waalre en Meppel, is een landelijk opererende en onafhankelijke System Integrator van gebouwbeheersystemen, Intelligent Building en Fire, safety & en security oplossingen.

Regel Partners is een onafhankelijke dochter van Unica Groep. Openheid, transparantie, keuzevrijheid en duurzaamheid zijn onze uitgangspunten en vormen de basis van jarenlange relaties met opdrachtgevers en business partners.

Werken bij Regel Partners betekent werken in een prettige, professionele en uitdagende omgeving waar jij samen met ons de toekomst maakt.

Wat biedt Unica jou?

 • Bij Unica investeren we in jou. We vinden het belangrijk dat jij je professioneel kunt ontwikkelen. Bij ons kun je het verschil maken in techniek én dienstverlening;
 • onze slogan is niet voor niets Samen maken wij de toekomst’. Veel van onze medewerkers volgen ieder jaar opleidingen, trainingen en cursussen op het gebied ontwerpmethodieken, commerciële-

  en managementvaardigheden. Jij binnenkort ook?

  Daarnaast kun je rekenen op :

 • Een goed salaris;
 • Een goede pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen en 10 adv-dagen;
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis en CZ;
 • Reiskostenvoorzieningen.
 • Natuurlijk vragen we ook wat van jou

  Wij zoeken kandidaten die vernieuwend denken, een eigen heldere visie hebben en de ambitie hebben om door te groeien. Verder voldoe je aan onderstaande functie-eisen :

 • Je hebt een afgerond hbo- of wo-diploma in een Technische richting, zoals Elektrotechniek, Industriële automatisering, Technische automatisering of soortelijke opleidingen;
 • Je hebt de ambitie om uit te groeien tot technisch specialist(e) of leider;
 • Je bent communicatief goed onderlegd;
 • Je woont in de omgeving van Amersfoort of je bent bereid te verhuizen.
 • Wie zijn wij?

  Unica is dé allround technisch dienstverlener van Nederland en trendsetter in duurzame innovaties, die alle vraagstukken op het gebied van techniek in en om gebouwen oplost.

  Denk aan het toepassen van oplossingen op het gebied van installatietechniek, energie, ICT, internet of things (IOT) en smart buildings die bijdragen aan functionele, gezonde en veilige leef-

  en werkomgevingen. Unica zet de wensen en behoeften van klanten om in een kwalitatieve oplossing op maat. Met een slagvaardig netwerk van negen bedrijvenclusters, meer dan 2.

  500 medewerkers en een omzet van € 477 miljoen behoort Unica tot de grootste technisch dienstverleners van Nederland.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier