Traineeship Technische automatisering
Unica
Hoevelaken, NL
4 dagen geleden

Jouw uitdaging als Traineeship Technische automatisering Hoevelaken

Bij een Unica dochterbedrijf in Hoevelaken hebben we ruimte voor een trainee technische automatisering. Een unieke kans om jouw carrière te starten bij een innovatief bedrijf wat voorop loopt in de markt.

In deze rol maak je in 2 jaar kennis met alle technische activiteiten binnen onze organisatie, van engineering van integratieprojecten, ICT vraagstukken, tot aan vraagstukken die raken aan intelligente gebouwen.

Naast de technische groei krijg je ook alle ruimte om je te ontwikkelen in het hebben van klantcontacten, het organiseren van projecten en alle aspecten die daarbij komen kijken.

Jouw team

Dit onderdeel van Unica staat al sinds 1992 als de grootste totaal system integrator opdrachtgevers terzijde. Nederland is daarbij de primaire markt, met vestigingen in Hoevelaken (hoofdkantoor), Waalre en Meppel hebben we een landelijke dekking.

Als het gaat om kennis van markten en technologieën is onze focus wereldwijd. Wij hebben ons ten doel gesteld koploper te zijn in onze markt.

Dat brengen we onder andere in praktijk door bovengemiddelde investeringen in R&D vanuit ons eigen kenniscentrum en via hechte samenwerkingsverbanden met onze opdrachtgevers en partners.

Wat biedt Unica jou?

 • Bij Unica investeren we in jou. We vinden het belangrijk dat jij je professioneel kunt ontwikkelen. Bij ons kun je het verschil maken in techniek én dienstverlening;
 • onze slogan is niet voor niets Samen maken wij de toekomst’. Veel van onze medewerkers volgen ieder jaar opleidingen, trainingen en cursussen op het gebied ontwerpmethodieken, commerciële-

  en managementvaardigheden. Jij binnenkort ook?

  Daarnaast kun je rekenen op :

 • Een goed salaris
 • Een goede pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen en 10 adv-dagen
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis en CZ
 • Reiskostenvoorzieningen
 • Natuurlijk vragen we ook wat van jou

  Wij zoeken kandidaten die vernieuwend denken, een eigen heldere visie hebben en de ambitie hebben om door te groeien. Verder voldoe je aan onderstaande functie-eisen :

 • Je hebt een afgerond hbo- of wo-diploma in een technische richting, zoals Electrotechniek, Industriële automatisering, technische automatisering of soortelijke opleidingen.
 • Je hebt de ambitie om uit te groeien tot technisch specialist(e) of leider
 • Je bent communicatief goed onderlegd
 • Je woont in de omgeving van Amersfoort of is bereid te verhuizen.
 • Wie zijn wij?

  Unica is dé allround technisch dienstverlener van Nederland en trendsetter in duurzame innovaties.We lossen vraagstukken op het gebied van energie, ICT, duurzame gebouwen en gezonde leef-

  en werkomgevingen op met behulp van techniek. Wij zetten de wensen en behoeften van onze klanten om in een kwalitatieve oplossing op maat.

  Met ruim 2400 medewerkers, een omzet van € 398 miljoen, 14 vestigingen, 8 gespecialiseerde bedrijven en 3 regionale projectenbedrijven tonen wij dat we een betrouwbare partner zijn op wie je kunt bouwen.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier