Machinist Ravo / Veegzuigwagen
Teamflex
Venlo
5 dagen geleden
source : Monsterboard

Als machinist in deze functie bedien je een veegzuig / reinigingswagen (machinale stofzuiger). De werkzaamheden bestaan uit het vegen van terreinverhardingen.

Hierbij te denken aan bedrijventerreinen, evenemententerreinen en vegen van wegen en goten in diverse gemeentes. Daarnaast worden de machines veelal ingezet in de wegenbouw.

Als combinatie met een asfaltfrees voor het vegen / opzuigen van freesvuil / asfalt. Na ervaring opgedaan te hebben kunnen de werkzaamheden uitgebreid worden naar vegen met spuitbalk, vegen met extra rolbezem of reinigingswerkzaamheden incl.

waterwagens. Verantwoordelijkheden : Het leveren van de gevraagde kwaliteit met betrekking tot de veegwerkzaamheden. Het voertuig wordt bestuurd en bediend aan de rechterzijde.

Verantwoordelijk voor dagelijks onderhoud en schoonhouden van voertuig. Het werkgebied is voornamelijk Zuid-Nederland. De werkzaamheden worden overdag, ’s nachts en in het weekend uitgevoerd, afhankelijk van de vraag van de klant.

Daarom is het belangrijk dat je een flexibele houding hebt met betrekking tot werktijden. In het bezit van rijbewijs C (E is een pre) en de vereiste vakdiploma’s.

Is in het bezit van het VCA certificaat Goed zelfstandig kunnen werken, maar ook in teamverband. Twee vriendelijke contactpersonen die altijd voor je klaar staan Een kop koffie (of thee) bij bezoek Regelmatig contact Altijd een werkplek waar je je thuis voelt Een passende baan met ontwikkelingsmogelijkheden 8% vakantiegeld 24 vakantiedagen 1 FTE Opleidingsmogelijkheden Teamflex is dé opleider en detacheerder in transport, logistiek, bouw en techniek.

Teamflex is een moderne werkgever. Dit houdt in dat je bij Teamflex een volwaardige arbeidsovereenkomst ontvangt met garantie-

uren. Hiernaast kun je via Teamflex volop werken aan jouw ambities aanvullende opleidingen, cursussen en nascholing. Ook bieden wij een zeer compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een passend kledingpakket.

Werken bij Teamflex is in de regel kiezen voor een loopbaan in plaats van een tijdelijke baan. Uiteraard kun je via Teamflex ook tijdelijk aan de gang en / of bij de juiste klik in dienst treden bij een van onze opdrachtgevers.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier