Tekenaar werkvoorbereider e
Eminent
Zoetermeer, NL
2 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Als Tekenaar / Werkvoorbereider heb je een zelfstandige en belangrijke rol binnen het team. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp van de elektrotechnische en zwakstroominstallaties in woning- en utiliteitsbouw projecten.

Naast het technisch ontwerp maak je per project de tekeningen, berekeningen, de voorbereiding en de uitwerking. Daarnaast bied je technische ondersteuning aan het productie proces en bent de vraagbaak voor de uitvoering.

Jouw kennis en ervaring zet je ook in om processen en de dienstverlening te verbeteren. Taken :

 • Het in overeenstemming met de leidinggevende en de klant maken van tekeningen / schema s van elektrische installaties die aan alle van toepassing zijnde normen voldoen
 • Het ontwerpen van installaties
 • De werkvoorbereiding verzorgen voor projecten
 • Het verwerken van de informatie nadat het werk afgerond is
 • Het archiveren van afgeronde werkzaamheden
 • Interesse? Neem contact op met Jorieke Vale, 06 - 41 61 92 73, j.vale eminentgroep.nl

  Functieeisen

 • Een afgeronde MBO opleiding (niveau 4) richting Elektrotechniek
 • Je beschikt over een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie
 • Je hebt kennis van Autocad Stabicad en / of Revit
 • Bedrijfsomschrijving

  Zoek jij een veelzijdige baan met verantwoordelijkheid binnen een stabiel en hecht familiebedrijf?Samen met zo'n 40 betrokken medewerkers worden landelijk elektrotechnische en beveiligingsprojecten binnen de utiliteitsbouw als winkelcentra, winkels en kantoren, maar ook binnen de woningbouw uitgevoerd.

  Denk hierbij aan nieuwbouw en renovatie projecten en van ontwerp tot onderhoud en beheer. Je werkt aan licht- en krachtinstallaties, midden- en laagspanningsinstallaties, beveiligingssystemen, zwak- en noodstroom installaties, (nood)verlichting en domotica.

  Je werkt in een klein, gezellig en betrokken, loyaal team. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, ruimte om mee te denken en je te ontwikkelen.

  Arbeidsvoorwaarden

  Je krijgt een uitdagende functie binnen een gezonde en stabiele organisatie die groeiende is. Het gaat om een vaste baan met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden boven CAO.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier