IC-verpleegkundige
Ziekenhuis Amstelland
Amstelveen, Netherlands
12 dagen geleden

ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en begeleiden van de patiënt en hun familie. Hierdoor beslis jij, in overleg met je collega’s, wanneer het nodig is om de intensivist of cardioloog te bellen, want op onze afdeling zijn geen AIOS aanwezig.

Naast de verzorging van onze patiënten neem je deel aan het reanimatie team en het Spoed Interventie Team. Daarnaast begeleidt je ook de stagiaires en leerlingen ic verpleegkundige.

De afdeling is voorzien van alle gangbare bewakings- en beademingsmogelijkheden.

Je nieuwe collega aan het woord

De sfeer en de collegialiteit zijn ontzettend goed!’ Vertelt Marije. Ik kom uit een groot ziekenhuis en daar ken je eigenlijk niemand.

Hier zegt iedereen je gedag en collega’s staan voortdurend klaar om je te helpen. Dit is een kleine dynamische afdeling met negen bedden waarvan vier beademingsbedden.

Daarnaast doen we ook nierfunctie vervangende therapie. Dat maakt het voor mij interessant. Wat ik enorm waardeer is dat we onderling overleggen wie welke patiënten op een dag verzorgt en dat maakt het werk zo gevarieerd.’

Over ons Ziekenhuis

Ziekenhuis Amstelland werkt in een omgeving met een ruim aanbod aan ziekenhuizen en behandelcentra. We onderscheiden ons door een sterk basisprofiel : TOP in basiszorg.

Je kan je kwaliteiten optimaal inzetten door onze kleinschaligheid en korte lijnen binnen de organisatie. Er is een goede samenwerking met onze verwijzers.

We werken gastvrij en collegiaal in kleine teams. Er is een open omgangsvorm, je werkt nauw samen met medisch specialisten en er is ruimte voor initiatief.

Je persoonlijke, vakmatige ontwikkeling staat bij ons voorop.

Wie ben jij?

Je bent in het bezit van een diploma A-verpleegkundige / HBO-V aangevuld met de vervolgopleiding tot IC-verpleegkundige.

Wat wij bieden!

 • Direct een dienstverband voor onbepaalde tijd voor 24-36 uur per week, waarbij je ingezet wordt in alle diensten;
 • Een enthousiast betrokken team;
 • Een salaris van maximaal € 3.917,- bruto per maand (FWG 55), op basis van 36 uur per week, de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO ziekenhuizen;
 • Een ruim aanbod aan bijscholingen en opleidingen;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
 • Voldoende gratis parkeergelegenheid;
 • Goede Kinderopvang en Buitenschoolse opvang in Ziekenhuis Amstelland. Kijk voor meer informatie op de website van
 • Informatie

  Wil je meer weten of een dagje meelopen? Neem dan contact op met Madeleine Vervenne Rigter, Teammanager en kwaliteitsfunctionaris IC / CCU, tel 020-

  7556005 of Ronald Houwing, Manager Acute en Intensieve zorg, tel. 020-7556035.

  Enthousiast? Laten we kennis maken!

  Reageer via de knop "solliciteren" hieronder. Vul je gegevens in en sluit je sollicitatiebrief en cv bij. Je kunt je sollicitatie richten aan de afdeling P&O.

  Je ontvangt binnen twee weken een reactie van ons. Als je bij ons komt werken is het aanvragen van een VOG onderdeel van de selectieprocedure.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier