Helpende - D-ZEP
ZorgSpectrum
Nieuwegein, NL
5 dagen geleden

Wat ga je doen

Onze vernieuwde afdeling in Vreeswijk richting wij speciaal in voor een bijzondere en uitdagende doelgroep : Dementie met Zeer Ernstige Gedragsproblematiek (oftewel D-ZEP).

Als helpende ondersteun je het team op de afdeling bestaande uit 8 bedden en een gedeelde woonkamer. Het belangrijkste doel van jou en jouw collega's is het vinden van de beste benadering op maat voor gedragsproblematiek, zodat de cliënt kan terugkeren naar de oude woonsituatie of kan worden overgeplaatst naar een langdurig verblijf.

Dat begint bij het leren kennen en begrijpen van de cliënt, waarbij het welzijn uiteraard centraal staat. Er wordt per cliënt gewerkt met een zorgplan op maat en als je veranderingen in het gedrag en welzijn signaleert geef je dit door aan je collega's .

Door deze signalen met je collega's te bespreken, lever je een belangrijke bijdrage in het ontwikkelen van de juiste benadering en behandeling voor de cliënt.

Daardoor kan de cliënt na verblijf op jouw afdeling in een zo goed mogelijk aangepaste omgeving terecht komen.

Vakinhoudelijk een erg interessante afdeling dus, waarbij jij echt het verschil kan maken voor cliënt en omgeving.

Wat krijg je van ons?

 • Contract voor onbepaalde tijd, het aantal uur wordt bepaald in overleg met jou.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier