Verzorgende IG Somatiek
Amstelring
Bornholm, Hoofddorp
2 dagen geleden

24-28 uur per week

Vind jij het welzijn van jouw bewoners superbelangrijk? Draag je in de verzorging graag verantwoordelijkheid en kan je heel goed samenwerken?

Dan past een Somatische afdeling jou vast als een jas en komen wij graag met je in gesprek! Vind jij het welzijn van jouw bewoners superbelangrijk?

Draag je in de verzorging graag verantwoordelijkheid en kan je heel goed samenwerken? Dan past een Somatische afdeling jou vast als een jas en komen wij graag met je in gesprek!

Werkplek

Warmte, verbinding en gelijkheid, daar moet je aan denken als je kiest voor werken bij Woonzorgcentrum Bornholm, gelegen aan de rand van Hoofddorp.

Medewerkers voelen zich betrokken bij de zorg voor de cliënten. Je werkt daarnaast nauw samen met familie (mantelzorgparticipatie).

Op die manier wordt de zorg voor de bewoners persoonlijk mogelijk gemaakt, met als grootste doel dat zij zich thuis voelen.

In het grote woonzorgcentrum Bornholm wonen mensen met somatische klachten en psychogeriatrische klachten. Daarnaast heeft Bornholm een revalidatieafdeling en biedt dagbehandeling aan thuiswonende cliënten.

Bornholm is gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en auto. Er is gratis parkeermogelijkheid op eigen terrein. Bornholm maakt onderdeel uit van zorgorganisatie Amstelring.

Functie

Als verzorgende IG doe je je werk met betrokkenheid en overgave. Je bent praktisch en zelfstandig ingesteld en denkt in oplossingen.

Samen het werk oppakken en daarbij een extra klus niet uit de weggaan, daarmee kom je goed tot je recht in dit zelfstandige team.

Samen met het team ondersteun je bewoners met een somatische zorgindicatie in hun dagelijkse verzorging. Richtinggevend hierbij is het individuele zorg-leefplan.

Praktisch betekent dit zorg op maat, het toedienen van medicatie en het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen. Zorg komt tot stand in overleg met de bewoners, hun mantelzorgers en het multidisciplinair team.

Het verschil maken

Ook op een somatische-afdeling loopt niet alles altijd volgens plan. Als verzorgende IG valt jou dit onmiddellijk en sta je dichtbij de bewoner.

Jij bent dan degene die hier mee aan de slag gaat en de juiste oplossing weet te vinden. En dat is mooi werk, want hoe klein je bijdrage soms ook is, de dank van onze bewoners is groot.

Profiel

Bij Bornholm willen we alleen het beste voor onze bewoners en medewerkers. Dat je plezier uitstraalt en je werk met ziel en zaligheid doet, staat voor ons op nummer één.

Daarnaast zien we graag dat je aan de volgende eisen voldoet :

 • Je hebt een diploma Verzorgende IG (niveau 3)
 • Groot hart voor ouderen(zorg)
 • Zelfstandigheid en een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je bent creatief, enthousiast en komt graag met oplossingen
 • Beschikbaarheid 's avonds ,in het weekend en feestdagen.
 • Je bent stressbestendig en besluitvaardig
 • Je kan goed zelfstandig én in teamverband werken
 • Enthousiast zijn over zelforganiserend werken in een team
 • Wij bieden

  Net als overal in de zorg zijn je salaris en primaire arbeidsvoorwaarden gewoon volgens CAO VVT ingeschaald in FWG 35. Mooier kunnen we het niet maken.

  Of toch? Onze aanvullende arbeidsvoorwaarden zijn wel erg goed. Een greep uit wat we je allemaal te bieden hebben :

 • Een fijne werkplek en prettige werksfeer : Amstelring staat voor liefdevolle zorg, vrijheid en ruimte voor eigenheid; als medewerker kun je dat alleen bieden als je dat zelf ook ervaart.
 • Mooie extra’s zoals aandacht voor combinatie werk en mantelzorg thuis, een sportplan, eindejaarsuitkering en leuke personeelskortingen op verzekeringen, theater en concerten.
 • Goede scholingsmogelijkheden : je krijgt de kans om je te specialiseren in zorgvragen en door te groeien naar hogere zorgniveaus zoals EVV of Verpleegkundige niveau 4.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier