Plancoördinator/kostendeskundigen kantoren
Eminent
Delft, NL
3 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Je bent de drijfkracht achter de goede start van elk project. Je vervult samen met de planontwikkelaar een belangrijke functie binnen het voortraject.

Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en kan als geen ander communiceren; je hebt nauw contact met onderaannemers, leveranciers en constructeurs.

Vanaf de start van elk uitdagend project werk je met de afdeling Planontwikkeling aan het traject van initiatief tot omgevingsvergunningaanvraag.

Dankzij jouw analytische vermogen, cijfermatig en commercieel inzicht zorg je er voor alle aangeleverde gegevens correct zijn uitgevoerd en financieel haalbaar is.

Als er toch tegenslagen zijn, zorg jij er met je creativiteit voor dat er een alternatief komt. Je bent iemand die positieve verwondering oproept bij de klant, mede door je empathische aandacht en heldere communicatie.

Interesse? Neem contact op met Mitchell Spier, 06 - 48 60 79 80 , m.spier eminentgroep.nl

Functieeisen

 • Hbo Bouwkunde, Bouwtechnische Bedrijfskunde of een soortgelijke opleiding
 • Minimaal 10 jaar werkervaring bij een ontwikkelende bouwer; met ervaring in het segment Kantoren nieuwbouw of renovatie
 • Beheersing van kostendeskundigheid; met ervaring in ontwerptrajecten
 • Je kunt werken met Ibis-Trad, MS Office en BIM
 • Ervaring met duurzaamheidscertificaten is een pré
 • Bedrijfsomschrijving

  Deze opdrachtgever is een ambitieus bouwbedrijf dat veel waarde hecht aan klantwaarde. Ook is het één van de meest financieel gezonde familie-bouwbedrijven van Nederland.

  Zij houden zich bezig met Woningbouw en Utiliteitsbouw, daarnaast doen zij ook Renovatie & Onderhoud projecten. Het creëren van plekken waar mensen willen zijn, wordt waargemaakt door de betrokkenheid en bevlogenheid van de zo’n 300 medewerkers.

  Je wordt ondergedompeld in een inspirerende omgeving waar innovatie een onderdeel is van je dagelijkse werk.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een meer dan goed salaris met mooie arbeidsvoorwaarden volgens de cao Bouwnijverheid
 • Na een detacheringsperiode een vast dienstverband
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden die jouw ambities ten goede komen
 • Bij binnenkomst krijg je een uitgebreid introductieprogramma van twee maanden, waarin je alle afdelingen en collega's leert kennen
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier