Leerling Autospuiter (Wateringen, Stern Schadeherstel)
Schadeherstel
Wateringen
5 dagen geleden

Voor onze Stern Schadeherstel vestiging in Wateringen zijn wij op zoek naar een Leerling Autospuiter (BBL) met passie voor het vak.

Ga jij voor topkwaliteit, tevreden klanten, geef jij niet zomaar op en word jij blij van een moderne werkomgeving, goed gereedschap, diverse automerken en leuke collega’s?

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je carrière? Heb jij een autohart en wil je werken bij een van de grootste automotive concerns in Nederland?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je bent altijd in beweging

Jij wordt opgeleid tot Autospuiter en je wordt hierbij begeleid door een van jouw ervaren collega's. Als Voorbewerker leer je alle kneepjes van het vak om een auto spuitklaar te maken, zoals het opzetten en afwerken van de plamuur, het gronden van de auto en de grondverf weer glad uitschuren en het afplakken van de auto.

Als Autospuiter leer je om ervoor te zorgen dat met jouw vakmanschap het eindresultaat dat uit de spuitcabine komt perfect is.

Bij Stern werken we met de producten van Spies Hecker.

Wil je het vak leren en zoek je een baan bij een informeel autoschadebedrijf met merkerkenning waar jouw mening er ook echt toe doet?

Lees dan verder en reageer snel!

Groei met ons mee

Wij hebben de ambitie om in Nederland de meest gewaardeerde en aanbevolen aanbieder van oplossingen te worden voor individuele mobiliteit.

Met 1.750 collega’s met een autohart, 64 verkooppunten en een modern digitaal platform plaatsen wij dagelijks de mobiliteit van onze klanten voorop.

Een mooie uitdaging, want de auto heeft voor hen allemaal een andere betekenis. Maar een ding hebben ze gemeen, een auto geeft je een gevoel van vrijheid! Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen?

Je komt te werken in een prettige en informele werksfeer met gemotiveerde en ervaren collega’s. Wij zorgen er voor dat jij jouw werkzaamheden goed kan uitvoeren in een fijne werkomgeving! Naast een passend salaris bieden wij ook goede overige arbeidsvoorwaarden, zo kun je gebruik maken van onze bedrijfsfitness regeling.

Stern is een ambitieuze organisatie waar ruimte is om jezelf te ontwikkelen, intern door te groeien en aanvullende opleidingen / cursussen te volgen.

Jouw ambities

Wij zoeken talent, die in hun vak de top willen bereiken bij een groeiende en gezonde organisatie met mooie en aansprekende automerken.

Jij hebt natuurlijk affiniteit met auto’s in de breedste zin van het woord en daarnaast :

 • Volg je de MBO-opleiding (Eerste) Autospuiter OF ga je binnenkort starten met deze opleiding;
 • Secuur werken en het leveren van kwaliteit heb jij zeer hoog in het vaandel staan;
 • Passie voor auto's;
 • En je bent woonachtig in regio Den Haag.
 • Word jij blij van een prettige werkomgeving en ga je door tot je klus is afgerond? En wil jij werken binnen een organisatie met voldoende doorgroeimogelijkheden?

  Dan zien wij jouw reactie met veel belangstelling tegemoet.

  Stern. Altijd in beweging

  Stern Schadeherstel is een sterk groeiend netwerk van vestigingen die (merk-erkend) schadeherstel uitvoeren. Vakmensen met een passie voor auto’s vinden bij ons niet alleen een leuke en uitdagende baan, maar ook interne doorgroeimogelijkheden.

  Er heerst een informele werksfeer waarbinnen veel ruimte is voor feedback en persoonlijke ontwikkeling.

  Stern Schadeherstel maakt onderdeel uit van Stern Groep N.V.

  Stern is een van de grootste automotive concerns in Nederland. Stern is beursgenoteerd, financieel sterk en realiseert met ruim 1.

  750 medewerkers een omzet van bijna € 1.000 miljoen op jaarbasis. Stern vertegenwoordigt met Dealergroep Stern zeventien toonaangevende automerken en het netwerk van Stern telt 75 vestigingen met een nagenoeg landelijke dekking.

  Naast de dealerbedrijven biedt Stern ook aanvullende diensten, zoals leasing, verhuur, schadeherstel en bedrijfswageninrichting- en bestickering.

  Binnen Stern werken betrokken en kundige medewerkers en er hangt een informele werksfeer, waarbinnen ruimte is voor feedback en persoonlijke ontwikkeling.

  Stern biedt zijn medewerkers voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden ook tussen de diverse bedrijfsonderdelen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier