Tactisch Inkoper
EQIN
Róterdam, NL
5 dagen geleden

Wat ga je doen

als Tactisch Inkoper?

Als tactisch inkoper ben je verantwoordelijk voor het in kaart brengen, analyseren en rapporteren van de marktontwikkelingen.

Je selecteert potentiële leveranciers, onderhandelt prijzen en stelt inkoopcontracten op, waarbij je zorgdraagt voor het naleven van ons globale inkoopraamwerk.

Ook evalueer en beoordeel je leveranciers op hun prestaties. Dit doe je voor een groot deel voor onze vloot (Industrieel Materieel), projecten en facilitaire zaken.

Je werkt nauw samen met de collega's van de afdelingen logistiek, planning en finance. Daarnaast spar je regelmatig met onze productmanagers over nieuw aan te kopen - en vervangende materieel en / of over duurzamere alternatieven.

In deze rol kun je rekenen op veel ruimte en vrijheid om je werk zelf vorm te geven, terwijl je het eigenaarschap overneemt voor alle inkoop gerelateerde zaken.

Je adviseert het management en rapporteert aan onze Procurement Manager; Ruud Vleugel.

Waar zijn wij naar op zoek?

Je bent een gedreven, commerciële optimist met een sterke Can Do mentaliteit. Je bent zichtbaar voor de organisatie en weet bruggen te slaan tussen de diverse afdelingen.

Je bent een snelle denker, harde werker. Een ondernemende en enthousiaste persoonlijkheid met passie en drive! Jij wil verder meebouwen aan het succes van ons dynamische bedrijf.

Jij kan je goed identificeren met onze kernwaarden : veiligheid, integriteit, vakmanschap, teamwork en klantgerichtheid.

Daarnaast herken jij jezelf in de volgende eigenschappen

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in een relevante richting. Of een afgeronde MBO opleiding met minimaal 5 jaar inkoopervaring in een technische omgeving.
 • Bij voorkeur een afgeronde NEVI 1 à (niet noodzakelijk).
 • Affiniteit met IT en of bekend zijn met Microsoft Dynamics.
 • Sterke technische affiniteit.
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.
 • Je bent communicatief sterk, zowel schriftelijk als mondeling.
 • Je bent mobiel en bereid om ook indien noodzakelijk leverancier(s) binnen de Benelux te bezoeken, of andere vestigingen (Elsloo- Groningen).
 • Je bent fulltime beschikbaar en bij voorkeur woonachtig in de regio Rotterdam.
 • Waarom kies je voor EQIN?

  Omdat je in een ondernemende organisatie terechtkomt die volop groeit en bloeit. Jíj kan echt het verschil maken, want je krijgt de vrijheid om mee te bouwen aan ons succes! We zijn zuinig op onze mensen en zorgen voor een optimale work / life balans.

  Ons uitgangspunt is dat een goede samenwerking begint met vertrouwen. Dus bij ons krijg je naast vertrouwen veel vrijheid en autonomie. Wij sturen op output!

  Een marktconform salaris en een mooi pakket aan secundaire voorwaarden. We investeren hard in onze medewerkers want bij EQIN vinden we enthousiasme en persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk! We faciliteren opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.

  Wij kijken met enthousiasme uit naar jouw sollicitatie!

  Neem vrijblijvend contact op met :

  Pim Buckers

  Personeelscoördinator

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier