Field (Service) Engineer - Amsterdam - € 2.000 - € 3.250 p/m
Status Pro B.V.
Amsterdam, NL
5 dagen geleden
source : ICTerGezocht.nl

Onze opdrachtgever

Als grote speler in de Telecomwereld is Koning & Hartman ter uitbreiding van het team op zoek naar een aantal Field Service Engineers.

Ze zijn op diverse disciplines actief bij het installeren en onderhouden van mobiele netwerken, IoT oplossingen, bedrijfstelefonie-systemen en datanetwerken.

Jouw nieuwe werkomgeving

Als Field Service Engineer verricht je onderhoud- en vervangingswerkzaamheden ten behoeve van 3G, 4G en PMR-netwerken. Tevens verzorg je de upgrading van soft- en hardware.

Dit doe je altijd op locatie en soms ook op hoogte. Heb je nog nooit eerder op hoogte gewerkt, geen enkel probleem. Koning & Hartman traint jou tijdens het werk.

Motivatie en enthousiasme zijn naast je kennis en ervaring ook belangrijk.

Functie-eisen :

 • Je beschikt over mbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring op het gebied van 3G, 4G of PMR-apparatuur;
 • Je bent flexibel, werken in het weekend kan voorkomen;
 • Je hebt geen hoogtevrees, je werkt regelmatig op hoogte;
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent minimaal 40 uur per week beschikbaar;
 • Eens in de 5 of 6 weken ben je beschikbaar voor een stand-by dienst.
 • Bedrijfsomschrijving :

  Wat is momenteel jouw Status? Status Pro brengt organisaties in contact met de juiste professionals met ambitie! In de perfecte wereld komt elke professional op het ideale moment tijdens zijn of haar loopbaan in contact met de werkgever die op dat moment behoefte heeft aan expertise in combinatie met de juiste persoonlijkheid.

  Professionals die streven naar erkenning, de juiste ambities hebben en bereid zijn hiervoor hard te werken zijn bij ons aan het juiste adres.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier