Business Intelligence Specialist
Remeha
Apeldoorn
2 dagen geleden
source : Techniekwerkt

Ben jij een zelfstandige en gedreven Business Intelligence Specialist en vind je het een uitdaging om binnen een veranderde omgeving BI op de kaart te zetten?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij jou?

Met onze innovatieve manier van denken doorbreken wij taboes en dragen wij bij aan een duurzame wereld. Wij geloven in de kracht van onze medewerkers en leggen daardoor veel verantwoordelijkheid bij jou.

Daar doen wij natuurlijk ook graag wat voor terug. Daarom bieden wij een salaris passend bij je opgedane werkervaring, een onbepaalde tijd contract, een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding, jaarlijks een dertiende maand, 27 vakantiedagen en 13 Adv-dagen.

Vijf extra redenen om te kiezen voor Remeha :

 • Wij zijn voorloper op het gebied van duurzame innovaties;
 • Een groot internationaal netwerk. Kennis delen kent geen grenzen;
 • Door onze interne opleidingsmogelijkheden leren wij jou alles wat je moet weten om jouw functie tot een succes te maken;
 • Wij betalen graag mee aan jouw sportschool abonnement (waar je in Nederland ook sport). Vitaliteit staat hoog op onze agenda;
 • Warme en collegiale werksfeer met veel ruimte voor afdelingsuitjes, bedrijfsfeestjes en sportieve activiteiten.
 • Wat ga je doen?

  Als onderdeel van het BI Team werk je nauw samen met BI key-users van verschillende afdelingen om ze optimaal gebruik te laten maken van de mogelijkheden van business intelligence en data analytics.

  Je verzamelt de vereisten, maakt vervolgens samen met je team een ontwerp van de oplossing en brengt advies uit over het gebruik van de BI-front-end tooling (PowerBI of IBM Cognos).

  Je rapporteert aan de Manager Finance & BI.

  Wie ben jij?

  Jij bent analytisch, enthousiast, zelfstandig, resultaatgericht, nauwkeurig en flexibel. Jij durft daarbij jouw professionele mening te delen en streeft naar continue ontwikkeling van jezelf en de organisatie.

  Voor deze functie heb je verder nodig :

 • Minimaal een afgeronde HBO / WO-opleiding, richting kunstmatige intelligentie, (bedrijfskundige) informatica of een aanverwante studie;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt kennis van (relationele) databases, datamodellering, reporting, datawarehouses, metadata en ETL;
 • Je hebt ruime ervaring met Power BI en / of Cognos 10. Kennis van Cognos 11 & SSIS is een pre.
 • Is deze functie jou op het lijf geschreven?

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier