Medewerker bediening
Valk Verrast
Den Haag Wassenaar, NL
5 dagen geleden

Van der Valk hotel Den Haag Wassenaar is een 4 sterrenhotel met 92 kamers, a la carte restaurant en hotelbar, 12 banquetingzalen .

Optimale gastvrijheid en service staan voorop.

We zoeken energieke, vlotte, enthousiaste en representatieve gastheren of gastvrouwen die weten wat 100% gasttevredenheid betekent en een mooie aanvulling is op ons gezellige team.

Je zult je nieuwe collega’s gaan ondersteunen binnen de afdeling Food & Beverage. Ons bedrijf kent een hoge diversiteit aan f&b outlets met elk hun eigen type werkzaamheden en gasten.

Operationele werkzaamheden zoals het bedienen van onze gasten, opnemen en serveren van bestellingen, voorbereidende en uitvoerende werkzaamheden tijdens congressen, vergaderingen en evenementen zijn een belangrijk onderdeel van je takenpakket, maar bovenal ben je ambassadeur voor Van der Valk Den Haag Wassenaar.

Omdat binnen ons bedrijf geen dag hetzelfde is, vragen wij een hoge mate van flexibiliteit, stressbestendigheid en zeer efficiënte manier van werken.

Welke competenties verwachten wij van onze toekomstige collega’s?

 • De wil en ambitie om samen met ons te streven naar gastvrijheid op het hoogste niveau
 • Heeft flair en oprechte interesse in onze gasten
 • Wat doen wij voor jou?

  Je kunt je ontplooien in een veelzijdige functie binnen een jong en enthousiast team. Daarnaast bieden wij volop doorgroeimogelijkheden binnen een steeds groeiende hotelgroep.

  Je ontvangt een salaris conform de Horeca CAO. Je hebt een veelzijdige functie waarbij veel ruimte is voor eigen initiatief binnen een oplossingsgericht familiebedrijf.

  Je ontvangt kortingen op overnachtingen en in de restaurants bij verschillende van der Valk hotels in binnen - en buitenland.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier