Verzorgende IG, Zonnehuis Wijkverpleging
Zonnehuisgroep Amstelland
Amstelveen, NL
6 dagen geleden

Ben jij gediplomeerd verzorgende IG en bied jij graag kwaliteit, aandacht en betrokkenheid aan de cliënten in de wijk? Wil jij werken in een nieuw en innovatief team in de wijkzorg?

In de regio Amstelland biedt Zonnehuis Wijkverpleging jou de kans op een leuke baan in de wijkzorg als Verzorgende 3 IG met groei- en ontwikkelmogelijkheid!

Verzorgende IG niveau 3 voor Zonnehuis Wijkverpleging

8 - 32 uren in de week

Zonnehuis Wijkverpleging groeit hard! Steeds meer zorgvragers vinden de weg naar onze kwalitatief goede zorg vanuit kleine wijkteams.

Zonnehuis Wijkverpleging heeft daardoor nu parttime en fulltime vacatures voor verzorgenden IG. Wij zetten nieuwe wijkteams op in de volgende regio’s : Amsterdam Zuid, Amsterdam Oud Zuid, Amstelveen / Uithoorn en in Abcoude / Vinkeveen.

Voor deze nieuwe wijkteams in de regio Amstelland zijn wij op zoek naar nieuwe enthousiaste Verzorgenden 3-IG. Je onderneemt en ontwikkelt op hoog en modern niveau.

Zonnehuis Wijkverpleging werkt dan ook samen met de Universiteit aan nieuwe mogelijkheden op het gebied van thuis technologie, domotica.

Vind jij het leuk om met elkaar Zonnehuis Wijkverpleging te laten groeien en excelleren? Lees dan snel verder.

Functie-inhoud

Je doet er samen met jouw collega’s alles aan om de cliënten in hun eigen thuis situatie de zorg te bieden die bij hen past.

Samen met jouw teamleden zoek je continu naar mogelijkheden om aan de wensen van de thuiswonende cliënten te voldoen. Je betrekt familie en mantelzorg om de best mogelijke zorg voor de cliënt te regelen.

Iedere cliënt heeft hierbij andere wensen en behoeften, juist dit maakt jouw werk zo afwisselend en uitdagend. Jij zet jouw bekwaam- en bevoegdheden in om warme en liefdevolle verpleging en verzorging te verlenen.

Met onze zorg vinden wij het belangrijk om onze cliënten zo te ondersteunen dat zij zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen.

Het is daarom belangrijk dat je de cliënt persoonlijke aandacht geeft en doorvraagt als je een probleem vermoedt.

Onze teams zijn zelf organiserend. In het team bepalen jullie gezamenlijk hoe de zorg rondom de cliënten in jullie wijk van A tot Z wordt georganiseerd.

Naast zorgverlener kun je ook verantwoordelijk worden voor bijvoorbeeld planning in jullie wijk of voor het bewaken van de kwaliteit.

Afhankelijk van jouw talenten en vaardigheden bepalen jullie in het team jouw teamrol. Daarom zoeken wij echte teamspelers.

Want ook al werk je zelfstandig, je staat er nooit alleen voor, we doen het met elkaar!

LIN teams

Het is mogelijk om in het LIN team te komen werken. Het LIN (Leer innovatie Netwerk) team ga je samen met HBO-V studenten, jouw team en docenten helpen bij de ontwikkeling van moderne wijkverpleegkundige zorg.

Wij vragen

 • Een diploma Verzorgende 3-IG;
 • Iemand die goed in een (multidisciplinair) team kan werken;
 • Iemand die van zichzelf weet dat je goed past in een zelf organiserend team, waarbij collegialiteit en betrokkenheid belangrijke waarden zijn;
 • Wij bieden

 • Een prettige, collegiale werksfeer in een organisatie met alle ruimte voor ontwikkeling;
 • Een vast contract, parttime of fulltime dat wat jou het beste past;
 • Een salaris conform FWG 35 van de cao VVT (min € 1.902,93 en max € 2.762,34 bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek), de inschaling hangt af van jouw kennis en ervaring;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden, vakbekwaamheidsscholing en persoonlijke ontwikkeling;
 • 8% Vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Pensioenregeling;
 • Cultuur werkt abonnement;
 • Bedrijfsfitness;
 • Fietsplan;
 • Studiekostenregelingen;
 • Overige aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier