Projectleider Contractmanagement
Sweco
Arnhem, NL
6 dagen geleden

Voor het team Contractmanagement is Sweco op zoek naar een Projectleider. Het team bestaat uit 11 projectleiders en -managers en houdt zich bezig met het contractmanagement van multidisciplinaire projecten waarin altijd een civieltechnische of cultuurtechnische component zit.

Je bent inhoudelijk verantwoordelijk voor één of meerder opdrachtgevers en voor diverse offertetrajecten en verwerft zelf projecten.

Bij opdrachten blijf jij verantwoordelijken en stel je samen met collega’s het projectteam samen. Tijdens de projecten blijf je nauw betrokken bij de opdrachtgever vanaf initiatief tot realisatie.

Je hebt in de projecten te maken met zowel het projectmanagement als ook de inhoudelijke kant afhankelijk van jouw opleiding en ervaring.

Jij vindt het leuk om je zowel op de inhoud te ontwikkelen als procesmatig met projecten bezig te zijn. Ben jij op zoek naar een uitdagende functie met veel verschillende taken?

Ben jij graag de spin in het web van een technisch project? Ben jij geïnteresseerd in zowel projectmanagement als technisch inhoudelijk bezig zijn?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier