Medewerker Sales Support Showroom
Timing Uitzendbureau
Dordrecht, NL
4 uur geleden
source : nationale vacaturebank

Wat ga je doen als Sales Support Showroom?

In deze veelzijdige showroom functie ondersteun je onze verkopers in hun dagelijkse werkzaamheden, sta je klanten te woord en zorg je dat alle administratie op orde is.

Hoe ga je onze verkopers ondersteunen?

 • Je zult het dagelijkse teamoverleg voorbereiden en notuleren;
 • Je verwerkt orders en controleert auto’s voordat ze afgeleverd worden;- Je plant afspraken in met onze klanten voor de aflevering van hun nieuwe auto en zorgt dat alle administratie rondom de aflevering op en top in orde is;
 • Je beheert documentatie en ex-lease auto’s.
 • Naast het administratief ondersteunen van de verkopers zul je je voor een groot deel van de dag bezig houden met het ontvangen en aanspreken van klanten in de showroom en zorg jij ervoor dat het onze klanten aan niets ontbreekt.

  Daarnaast zul je de binnenkomende en uitgaande post volledig verzorgen.

  Kortom, in deze uitdagende functie ben je het visitekaartje en zorg jij er door je uitstekende planning en administratie voor dat iedere aflevering vlekkeloos verloopt.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier