Sales Engineer
Flexibility
Raamsdonksveer, NL
2 dagen geleden

Sales Engineer (bedrijfslocatie is Raamsdonksveer, maar de werkzaamheden worden in heel Nederland verricht).

Hou je van sleutelen, heb je technisch inzicht en ben je werkzaam als monteur, maar je wilt dit combineren met commerciële activiteiten?

Dan is dit je kans! Wij zoeken een kandidaat die met een goed uitgeruste servicebus bij de klanten langs gaat voor reparatie-

en onderhoudswerkzaamheden, maar ook verkoopkansen signaleert. Ook is het de bedoeling dat je pro-actief nieuwe potentiële klanten benadert.

Verder moet je wel met de computer over weg kunnen, omdat je b.v. ook een offerte moet kunnen opstellen. Op termijn kun je helemaal doorgroeien naar de functie van Accountmanager Buitendienst.

Onze opdrachtgever is een leverancier van hoogwaardige technische systemen; een jong en groeiend bedrijf met mooie kansen.

Wat vragen wij

Je onderhoudt de relatie met de klant, ziet commerciële kansen en speelt hier ook op in. Je gaat aan de slag met het maken en uitvoeren van plannen voor marktbewerking en verdere acquisitie.

Je zorgt voor een optimale samenwerking met de collega's van de afdeling Sales en Montage. Wellicht heb je nog niet zoveel Sales ervaring.

Waar je wel over beschikt is ambitie en de wil om een succes te maken van jouw nieuwe uitdaging. Je bent technisch onderlegd en hebt ervaring als monteur, bij voorkeur in de metaal of koeltechniek.

Tevens ben je in staat om ter plekke reparaties / onderhoud te verrichten.

Kortom, een mooie functie om van monteur door te groeien naar Sales Engineer!

Wat bieden wij

Een leuke afwisselende baan met uitdaging en mogelijkheden tot ontwikkeling. Het betreft een groeiende organisatie met gemotiveerde en enthousiaste medewerkers.

Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, afhankelijk van leeftijd, opleiding en opgedane werkervaring.

Interesse? Stuur je CV met korte motivatie naar : oosterhout flexibility.nl, Heleen de Groot, 06-1776 09 23. ,

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier