Productiemedewerker techniek
Randstad
Spijkenisse, NL
2 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Waar komen de Max Verstappens, Louis Hamiltons, Vettels onder de leasewagens bij elkaar? Waar worden leasebakken klaar gemaakt voor weer, wind, sneeuw en regen?

Dat gebeurt bij Euromaster! De Pitstraat voor leaserijders! Als Bandenmonteur wordt ook hier snelheid, kwaliteit en kennis van je verwacht.

Wij vragen geen (jarenlange) ervaring. Enthousiasme, technisch inzicht en flexibiliteit is wat wij zoeken!

Bandenmonteur (met en zonder ervaring)

WAT KUN JE VERWACHTEN

Dat er in Nederland veel mooie lease auto's rondrijden dat weet jij als geen ander. Van Audi tot Toyota, van Tesla tot BMW.

Van Mercedes tot Renault. De nieuwste modellen worden door zakelijke rijders door heel Nederland meegenomen. De kilometers die zij afleggen zijn te zien aan de banden die zij onder hun wagen hebben liggen.

Veiligheid voorop! Nieuwe winterbanden, keurig uitgelijnd onder de juiste spanning. Jij weet hoe dit werkt en jij draait hier je hand niet voor om.

Bij Euromaster betekent dit dat er gemiddeld 50 auto’s in het topseizoen bandenwissel voorbij komen. De snelheid van de pitcrew van de Formule 1 is er niets bij.

Jij laat zien dat werken voor Max voor watjes is. Want dit is voor iedere bandenmonteur het echte werk!

DE OMGEVING

Euromaster is niet de bekendste op het gebied van automontage en toch één van de grootste. Kwaliteit en service staan voorop.

met een Europees netwerk van verschillende verkooppunten voor banen en auto-onderhoud zijn zij één van de marktleiders. Geen dag is hetzelfde en geen auto is hetzelfde.

Voor iedere autogek dan ook een geweldige plek om te mogen zijn. Want jij mag werken met de nieuwste en meest flitsende modellen.

Als bandenmonteur zorg jij dat de velgen netjes verwijderd worden, banden vervangen worden, wielen gebalanceerd en natuurlijk op de juiste spanning worden gebracht.

Daarna zorg je dat alles veilig weer in elkaar wordt gezet zodat de berijder snel weer op weg kan en verder kan met zijn werk!

WAT BRENGT DEZE BAAN JOU

Buiten een geweldige referentie - want werken tijdens de piek voor Euromaster met veeleisende klanten - staat goed op je cv.

De autoweek bestaat voor jou niet alleen meer uit plaatjes. Je kan alle nieuwe modellen zien, aanraken en bekijken. Jij weet daardoor ECHt wat er te koop is.

Kortom top ervaring. En het mooiste, ervaring als bandenmonteur of automonteur is mooi en toch geen harde eis! Je krijgt een tweedaagse training mét certificaat waardoor je ook inhoudelijk kan laten zien dat je het kan.

Dit betekent dat deze vacature jou gaat helpen om een loopbaan op te bouwen als monteur. Want nu kun je naast jouw enthousiasme ook ervaring op jouw cv zetten.

ONZE IDEALE KANDIDAAT

Enthousiasme, motivatie en zin om de schouders eronder te zetten. Dat is het belangrijkste. Natuurlijk moet je, wanneer je geen ervaring hebt, bereid zijn te investeren in een 2 daagse training.

Ook moet je de komende 2 tot 3 maanden beschikbaar zijn van 08 : 00 s ochtends tot 17 : 00 uur en bereid zijn om ook op zaterdag te willen werken.

Logischerwijs ben je in het bezit van Rijbewijs B. De auto’s moeten natuurlijk wel naar binnen en naar buiten gereden worden.

SOLLICITEREN

Ben jij, net als je nieuwe collega eerlijk, vakkundig en attent dan zijn wij op zoek naar jou! Reageer nu op de vacature bandenmonteur via onderstaande knop SOLLICITEER.

Twijfel je of je kan solliciteren of heb je nog een aanvullende vraag? De collega’s van Randstad Euromaster staan voor je klaar.

Bel of mail; 0570665239 / euromaster nl.randstad.com! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

Bedrijfsomschrijving :

Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier