Senior Consultant / Adviseur Zorg
Axians
Capelle aan den IJssel
6 dagen geleden

Wat je doet?

De rol van senior consultant richt zich op het verwerven van opdrachten, het ontwikkelen en uitbreiden van het portfolio, het uitvoeren van de opdrachten bij de klant en het begeleiden van collega consultants.

Als senior consultant in de Zorg heb je je eigen netwerk en haal je opdrachten binnen voor jezelf en voor je Bostec collega’s.

Je bent bekend met en hebt kennis van de zorg en de daarbij horende processen van de gehele zorgketen en al zijn stakeholders.

Met deze kennis en ervaring op het gebied van advisering en management voer je analyses uit bij de klant, breng je adviezen uit en ben je in staat om deze projectmatig te implementeren.

Daarnaast begeleid je collega consultants bij opdrachten om zich ook te ontwikkelen tot senior consultant.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt relevant aantoonbare ruime ervaring (>

5 jaar) in de care en / of cure. Je hebt een warm netwerk dat jou benadert en jij hen om te adviseren over verbeteringen en deze uit te voeren.

Je hebt inhoudelijke ervaring op het gebied van procesanalyse en -optimalisatie en het leiden van projecten. Verder ben je een verbinder en ondernemer waarin je blijft meedenken in hoe we onze propositie en positionering sterker kunnen maken.

De volgende competenties zijn jouw op het lijf geschreven :

 • Commercieel sterk
 • Klantgericht en weet vertrouwen op te bouwen
 • Analytisch vermogen en kan visie ontwikkelen
 • Creatief en communicatief vaardig
 • Resultaatgericht en kan goed samenwerken
 • Wat bieden wij jou?

  Een ondernemende en zeer afwisselende baan met een groot netwerk van bedrijven met technologische diensten. Je krijgt de kans om jezelf verder te ontwikkelen en een essentiële rol te spelen bij de groei van het Zorg Domein binnen Bostec.

  Je krijgt een marktconforme vaste en een uitdagende variabele beloning. Prima secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een premievrij pensioen, 25 vakantiedagen (o.

  b.v. 40 uur), leaseauto, laptop & smartphone en de mogelijkheid om te participeren als aandeelhouder tegen gunstige voorwaarden.

  En vooral ook een prettige en professionele omgeving.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier