Sr Mechanical Engineer
YACHT
Wateringen, NL
21 uur geleden

Over de functie

Als Lead Mechanical Engineer bij Duiker Combustion Engineers ben je binnen het Product Engineering Department verantwoordelijk voor het ontwerpen van producten ten behoeve van de (petro-

chemische industrie. Deze ontwerpen maak je conform gestelde specificaties, functionaliteiten en ontwerpcodes in overeenstemming met de contractvoorwaarden.

Je maakt hierbij gebruik van kennis uit de verbrandingstechniek en verschillende technieken uit de werktuigbouwkunde zoals drukvatentechniek.

Binnen het hechte, open en informele team van het Product Engineering Department wordt het jouw taak om, tijdens deelname in projectteams, ontwerpen uit te voeren en ontwerpdocumenten te vervaardigen (berekeningen van technische tekeningen).

Dit doe je in overeenstemming met de contractvoorwaarden die voldoen aan de gestelde specificaties, functionaliteiten en ontwerpcodes.

Het resultaat van jouw werk draagt bij aan de realisatie van projectorders en de fabricage van de onderdelen daarvan. Je maakt gebruik van de nodige gegevens, zoals specificaties die betrekking hebben op het project, de constructie en de materialen.

Indien je afwijkingen constateert neem je op tijd de relevante acties. Je stemt je werk af met de afdelingsmanager en de projectleader.

Je zorg ervoor dat jouw vakkennis op peil is en blijft jezelf ontwikkelen binnen jouw functie.

Functie-eisen

Voor deze functie is een specifieke werkervaring vereist van 4 á 5 jaren met het uitvoeren van ontwerpen van o.a. drukvaten, daarnaast is ervaring met andere takken van de werktuigbouwkunde een pre.

Je hebt een afgeronde HBO / WO opleiding Werktuigbouwkunde. Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk en je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Je bent flexibel, resultaatgericht en proactief. Je draagt graag bij aan de ontwikkeling van het team. Je bent dan ook een echte teamspeler maar je hebt ook een grote mate van zelfstandigheid.

Het leveren van een hoge kwaliteit van werk is één van jouw drijfveren! Ook onder druk van deadlines verlies jij deze kwaliteit niet uit het oog.

Arbeidsvoorwaarden

Duiker Combustion Engineers investeert in mensen die zich willen ontwikkelen in een specialistische omgeving. Zo biedt Duiker Combustion Engineers een praktijkgerichte inwerkperiode en mogelijkheden om via studie aanvullende kennis te verwerven zodat medewerkers zich binnen de functie verder kunnen ontwikkelen.

Daarbij bieden wij een interessante positie die wordt gehonoreerd met een gedegen pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens een eigen CAO, waaronder een winstafhankelijke bonus.

Bedrijfsinformatie

Onze klant, Duiker Combustion Engineers in Wateringen, is een internationaal ingenieursbureau dat gespecialiseerd is in verbrandings-

procestechnieken voor toepassingen in de (petro-)chemische industrie. Dankzij ruim 40 jaar ervaring en de hoog gekwalificeerde engineers hebben zij wereldwijd een gerenommeerde naam opgebouwd door verbrandings-

procesinstallaties met een uitstekende "performance" te ontwerpen, te installeren en te onderhouden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier