helpende
Randstad
Nunspeet, NL
2 uur geleden
source : Uitzendbureau.nl

Ben jij zorgzaam ingesteld en heb je passie voor de zorg? Ben je flexibel inzetbaar en vind je het belangrijk om de ouderen een fijne dag te bezorgen?

Lees dan snel verder, want dan is dit de ideale baan voor jou!

hoe ziet je dag eruit

Je start de dag met een kop koffie en het verdelen van de taken. Als helpende binnen de flexpool van Randstad Zorg heb je veel afwisseling.

Elke dag is weer anders en ondersteun je ouderen bij de persoonlijke verzorging, wonen en welzijn. Als helpende zorg je ervoor dat cliënten zich veilig voelen in hun woonomgeving en helpt ze bij de ADL zoals het uit bed halen van de cliënt, wassen, aankleden en eten.

Daarnaast onderhoud je goed contact met mantelzorgers en collega's.

Je zult aan de slag gaan in de flexpool en dat betekende veel vrijheid. Jij bepaald wanneer je aan het werk wilt, omdat je zelf je beschikbaarheid doorgeeft.

Ben jij opzoek naar een baan waar je om je hobby's, studie en of gezinsleven heen kunt plannen? Dan is dit je kans!

Wat bieden wij

 • salaris tussen de € 12,00 en € 15,00 (conform cao VVT en ervaringsjaren en onregelmatigheidstoeslag)
 • een contract op basis van jouw behoeften
 • jij bepaald je eigen werktijden
 • mogelijkheid tot verschillende opleidingen en cursussen
 • begeleiding van onze jobcoach
 • Wat vragen wij

 • diploma helpende zorg en welzijn niveau 2
 • werk- of stage ervaring met ouderen
 • ervaring met ADL en het gebruik van tilliften
 • Ben jij iemand met ambitie en wil je graag meegroeien met de zorg? Wil je een cursus of training volgen? Laat het ons weten dan kijkt onze jobcoach graag samen met jouw naar de mogelijkheden om een passende cursus of training te vinden.

  Let op, je komt alleen in aanmerking voor deze functie als je in het bezit bent van een diploma helpende zorg en welzijn niveau 2 aangevuld met recente stage- of werkervaring in de ouderenzorg.

  Het inwinnen van een referentie en het aanvragen van een VOG is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Op het moment dat je 100 uur voor Randstad Zorg gewerkt hebt worden de volledige kosten van de VOG vergoed.

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier