Bij-baan
Lyvore
Soest, Nederland
6 dagen geleden

Zorg aan Huis zoekt blijmakers en thuiswerkers

Voor veel mooie, aardige, leuke, lieve, eigenzinnige thuiswonende ouderen in Amersfoort, Soest, Soesterberg en Baarn zoekt Lyvore Studenten aan een zorgopleiding die een zinvolle bij-baan zoeken.

Geluk is besmettelijk

We schatten jouw talent op waarde. Voor wat hoort wat. Het mooiste dat we je kunnen bieden is geluk’. Je weet wel, dat gevoel waardoor je hart een sprongetje maakt.

Mensen die thuis mogen blijven wonen, ervaren dat dagelijks. Ze zijn meestal zo dankbaar dat ze je collega’s op handen dragen.

En die worden daar weer heel blij van. Geluk is besmettelijk.

Mogen wij voor jou juichen?

Om je nog blijer te maken dan je nu al kijkt, hebben we een uitgebreid pakket extra’s voor je samengesteld. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd met een salaris gebaseerd op jouw kunnen als zorgmedewerker.

Zo wordt hetgeen jij in theorie (en mogelijk ook al in praktijk) beloond zoals het hoort.

Nieuwsgierig geworden naar alle andere mooie (extra) arbeidsvoorwaarden die wij je bieden? Het zijn er zo veel dat wij hiervoor een aparte pagina hebben gemaakt.

Om maar gewoon duidelijk te maken hoezeer wij onze zorgverleners waarderen.

Thuiszorg is het nieuwe thuiswerken

Natuurlijk is werken in de thuiszorg niet alleen rozengeur en maneschijn. Het werk is uitdagend en veeleisend, maar sinds wanneer zijn dat redenen om iets niet te doen?

Thuiszorg is het nieuwe thuiswerken . Je bent en werkt zelfstandig, maar zit niet de hele dag achter een beeldscherm te zitten , integendeel!.

Als je steeds bij iemand anders op bezoek gaat, ben je nooit alleen . Dat ben je sowieso niet. Je krijgt 268 collega’s die met hart en ziel hun werk doen.

Je maakt deel uit van een team dat ook voor jou klaar staat.

De afwisseling is groot en mensen lopen met je weg. Eén van je collega’s kreeg laatst zoveel warme complimenten dat ze die dag zonder jas naar huis fietste.

Wat kun jij?

Welke zorgopleiding volg jij? Helpende niveau 2, Verzorgende IG niveau 3 of Verpleegkundige niveau 4,5 of 6? Dan weten wij wat je kunt en mag.

We gaan dan ook graag op zoek naar een werkplek die aansluit op jouw kennis en kunde.

Klik dan op de sollicitatieknop en upload je cv. Wil je in je CV of bijgevoegde brief aangeven wat jouw wensen zijn t.a.

v. beschikbaarheid? Wil je eerst meer informatie over een bij-baan bij Lyvore? Bel dan één van onze recruiters : Noortje Linden T 06 120 25 237 of Jolanda de Vries T 06 - 23 24 63 91.

Wij kijken naar je uit!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier