Meubelstoffeerder (tijdelijk)
WerkTalent
Utrecht, NL
1 dag geleden
source : Uitzendbureau.nl

Je kent de kneepjes van het vak meubelstofferen. Je weet dat het zwaar kan zijn en dat je de materialen goed moet kennen om de perfecte meubels af te leveren.

Onze huidige locatie ligt in omgeving Culemborg, en door een verhuizing eind 2021 / begin 2022 hebben we plek voor enkele extra ervaren meubelstoffeerders die tijdelijk een mooie cent extra willen verdienen.

We werken in dagdienst, het is een fulltime baan / full time functie, en je hebt gezellige collega's. Als jij wilt hoeft het niet bij tijdelijk te blijven, maar dan zou je mee moeten verhuizen in de richting van Den Bosch / Eindhoven.

Arbeidsvoorwaarden

Een mooie tijdelijke baan met een goed salaris en reiskostenvergoeding in de omgeving van Utrecht - Den Bosch - Amersfoort - Wageningen - Oss - Zaltbommel - Gorinchem!

Vaardigheden

Jij hebt ervaring als meubelstoffeerder. Je bent hierdoor snel ingewerkt en kan een goede bijdrage leveren aan de productie van het bedrijf.

Je hebt de HMC gedaan, of gewerkt als meubelstoffeerder, interieurbouwer of meubelmaker, waarbij je ook daadwerkelijk het bekleden / stofferen hebt gedaan.

Je hebt vervoer en komt uit de buurt van Utrecht - Culemborg - Zaltbommel - Den Bosch - Gorinchem.

Over de werkgever

Let op : het gaat om tijdelijk werk / een tijdelijk dienstverband / tijdelijk contract / vakantiewerk. Het kan natuurlijk ook vast worden, als de nieuwe locatie tussen Den Bosch en Eindhoven voor jou te doen is.

Het bedrijf waar je komt te werken is een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair van Nederland, met een naam om trots op te zijn!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier