Projectleider
VDL Staalservice
Weert
1 dag geleden

Heb jij passie voor techniek? En gaat jouw hart sneller kloppen van pantservoertuigen en grote stalen constructies? Dan zijn wij op zoek naar jou! VDL Staalservice is gespecialiseerd in plaatbewerkingen en lassamenstellingen voor klanten in diverse niche markten.

Wij bewerken samenstellingen van metaal in de breedste zin van het woord : van eenvoudig staal tot hoogwaardig pantserstaal, maar ook RVS en aluminium.

Wij zijn een one-stop-shop leverancier, waarbij je zowel werkt aan repeat producten als aan eenmalige projecten zoals container haakarmsystemen en busonderdelen maar ook complete mobiel opslagtanks en lassamenstellingen voor de civiel-technische markt.

Bij ons is het werk altijd afwisselend en specialistisch. Dat vraagt van jou zelfstandigheid en vakmanschap. We bieden je uitdagingen op allerlei niveaus.

Binnen een klein team van professionals krijg je alle kansen om je te ontwikkelen en door te groeien binnen een organisatie met continuïteit en een no-nonsense cultuur.

De Functie :

Werken bij VDL Staalservice is werken in een dynamische omgeving. Je werkt aan variërende projecten waarin je van A-Z weet wat er speelt.

De organisatie weet je te motiveren om zo tot het gewenste resultaat te komen. Als projectleider vorm je een belangrijke schakel tussen alle in- en externe partijen binnen een project.

Je organiseert, coördineert en controleert alle werkzaamheden van de projecten die je onder beheer krijgt. Je onderhoudt contacten met opdrachtgevers over de voortgang, oplevering en kwaliteit van het project.

Je werkt intern intensief samen met de afdelingen sales, engineering, werkvoorbereiding, inkoop en productie. Jij stuurt aan op het leveren van de hoogste kwaliteit en maximale klanttevredenheid.

Het behalen van de planning en budget zijn voor jou de norm. Uiteraard heb je nauw contact met het MT en rapporteer je zorgvuldig over de voortgang van de projecten.

Ben je de ideale Projectleider die beschikt over de volgende kenmerken?

 • Een afgeronde opleiding hbo werktuigbouwkunde of vergelijkbaar, door ervaring.
 • Werkervaring als projectleider / senior werkvoorbereider of aantoonbare ervaring met projectplanning en projectmanagement.
 • Een sterke, ondernemende, inspirerende en creatieve persoonlijkheid die denkt in kansen en mogelijkheden.
 • Daarnaast beschik je over commercieel inzicht, ben je resultaatgericht, weet je prioriteiten te stellen en denkt in het bedrijfsbelang.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden op allen niveaus, in het Nederlands, Duits en Engels.
 • Je begrijpt als geen andere wat er nodig is, wie er nodig is en wanneer het nodig is om tot het gewenste projectresultaat te komen.
 • Je laat je niet snel uit het veld slaan door problemen. Integendeel, je pakt problemen meteen aan, vindt oplossingen vanuit een positieve mindset en je bent besluitvaardig.
 • Wat we bieden :

  Werken bij VDL Staalservice betekent dat je onderdeel bent van het internationale industriële familiebedrijf VDL Groep, waar continuïteit hoog in het vaandel staat.

  Samenwerken op een professionele manier in een informele, no-nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert.

  Daarnaast heb je veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. Verder kennen wij uitstekende arbeidsvoorwaarden.

  Interesse :

  Is je interesse gewekt en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen we graag je cv en motivatie voor deze vacature! Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Het bedrijf :

  VDL Staalservice is sinds 1993 een onderdeel van de VDL Groep en is gevestigd in Weert. Als toeleverbedrijf met ongeveer 100 werknemers in dienst zijn we gespecialiseerd in plaatbewerkingen en lassamenstellingen.

  In het bewerken en samenstellen van staal en non-ferro metalen zijn wij met recht een zwaargewicht te noemen. Hoge tonnages en grote formaten zijn voor ons geen probleem.

  Of het nu gaat om enkele stuks of middelgrote aantallen. zelfstandigheid en vakmanschap. We bieden je uitdagingen op allerlei niveaus.

  Binnen een klein team van professionals krijg je alle kansen om je te ontwikkelen en door te groeien binnen een organisatie met continuïteit en een no-nonsense cultuur.

  LI-SS1

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier