Webanalist
Beter Bed
Uden 
5 dagen geleden

Weet jij haarfijn uit te leggen wat attributie-modellen zijn, welke marketing campagne de laatste week het succesvolst was en waarom er een poster van Avinash Kaushik boven je bed hangt, dan zoeken wij jou!

Webanalist

Als Web Analist help je graag je collega’s met data, strakke dashboards, tools, datakoppelingen en help je je teamgenoten op basis van dataflows nog beter te presteren.

Je wordt dus de spil binnen het e-commerce team. Je bent creatief in het vinden van de juiste data voor het juiste project

De Webanalist ondersteunt voornamelijk het e-commerce team binnen de organisatie. Ook werk je nauw samen met de Business Intelligence-afdeling om rapportages te optimaliseren.

Hierdoor kun je een grote hoeveelheid en verscheidenheid aan data analyseren.

Wat je precies voor elkaar krijgt :

Je staat tussen meerdere teams in en je verbindt : van online marketing, e-category management, business intelligence, UX en CRO

Je weet duidelijk de meetwensen van de business te vertalen naar meetplannen die je in samen met web development doorvoert en test.

Je analyseert data uit verschillende bronnen met de bijbehorende techniek.

Je weet deze data uit verschillende bronnen te combineren tot relevante inzichten voor je stakeholders.

Samen met het BI team zorg je voor gegevens-voorziening om additionele wensen op tracking en instrumentatie gebied te verwezenlijken.

Analytics dashboards bouw je om gemakkelijk toegang te geven tot operationele metrics. Ook maak je rapportages die de business ondersteunen.

 • Problemen door datagebruik los je op : als bepaalde inzichten niet verkregen kunnen worden, bedenk je een manier waarop dit wel lukt.
 • Wat we vragen :

  Afgeronde Bachelor of Master opleiding in een kwantitatieve richting, zoals wiskunde, statistiek, economie of informatica (of gelijkwaardige ervaring)

  2+ jaar professionele ervaring met data analyseren.

  Uitmuntende Excel vaardigheden

  Zeer veel ervaring met Google Analytics. Het liefste al ervaring met GA360, Data Studio en BigQuery.

  Interesse in Big Data en de wil daar verder in te ontwikkelen

  Ervaring met Google Tag Management of vergelijkbare oplossingen.

  Uitstekende geschreven en verbale communicatieve vaardigheden, in staat om complexe data op een eenvoudig wijze vorm te geven.

  In processen en datastructuren kunnen denken.

 • Daarnaast ben je prestatiegericht, accuraat, zelfstandig, kritisch en initiatiefrijk, waarbij ook plaats is voor een gezonde dosis humor!
 • Wil je je tot slot elke dag verder ontwikkelen, met ons verder groeien en alleen voor het beste gaan, dan willen wij jou graag in ons team!
 • Wat bieden we jou?

  Een marktconform salaris.

  25 vakantiedagen.

  Reiskostenvergoeding en een pensioenregeling.

  Korting op al onze bedden en matrassen.

  Een zelfstandige functie en de vrijheid jezelf te ontwikkelen.

  Echt leuke collega’s; juist door collegialiteit bereik je je doelen.

  Solliciteer snel!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier