Loodgieter
DUS
Schoonhoven, NL
6 dagen geleden

Weet jij alles van het plaatsen en onderhouden van sanitair en rioleringen? Wij zoeken jou!

Het bedrijf!

Als loodgieter ga je aan de slag bij een gespecialiseerd loodgietersbedrijf of bij een bouwbedrijf. De opdrachtgevers bevinden zich voornamelijk bij de bouw of verbouwing van huizen en gebouwen, waar veel samengewerkt wordt met uitvoerders en aannemers.

Een goede samenwerking is bij onze opdrachtgevers erg belangrijk, afstemming en communicatie met je collega's zijn de sleutels tot een goed project.

Over de functie

Als loodgieter ben jij verantwoordelijk voor de installatie van het sanitair binnen huizen of gebouwen. Eigenlijk kun je ook wel installatiemonteur genoemd worden, de werkzaamheden die je gaat verrichten zijn namelijk zo breed en veelzijdig dat loodgieter niet de juiste naam is.

Naast het installeren van sanitair ben je ook nog verantwoordelijk voor het onderhoud van rioleringen, verwarmingsinstallaties en andere installatiesystemen binnen huizen.

Je doet deze werkzaamheden vaak in teamverband maar ook regelmatig zelfstandig.

Over jou

Wanneer er iets gebeuren moet met het sanitair in huis ben jij de eerste die wordt gebeld door je vrienden, jij weet er namelijk alles vanaf.

Je kunt heel goed zelfstandig aan de slag en weet wat er moet gebeuren bij het onderhoud en installatie van sanitaire voorzieningen.

Daarnaast kun je ook goed samenwerken en vind je het leuk om met je collega's verschillende projecten aan te gaan. Je beschikt over de volgende kenmerken :

 • In het bezit van een rijbewijs B
 • Een echte alleskunner
 • Gemotiveerd en klantgericht
 • Aanbod

  Naast het werken in een leuk en een zelfstandige baan bieden we je nog meer aan :

 • Marktconform salaris
 • Fulltimebaan
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Elke dag is anders
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier