SEH-verpleegkundige
Franciscus Gasthuis & Vlietland
Rotterdam, NL
3 dagen geleden

De functie

Binnen Franciscus Gasthuis & Vlietland werkt een grote groep flexpool medewerkers in verschillende functies, op verschillende afdelingen en op verschillende locaties.

Onze flexpool medewerkers zijn hard nodig om continuïteit van zorg te bieden, bijvoorbeeld op momenten dat er een vaste medewerker met verlof of ziek is.

Dit kan voor een lange of korte periode zijn. Werken bij het Flexbureau van Franciscus Gasthuis & Vlietland biedt jou de mogelijkheid om te werken wanneer het jou uitkomt.

Zo kun je een baan in de flexpool bijvoorbeeld goed combineren met een functie elders. Je kunt zelf aangeven welke diensten je kunt werken.

De SEH is een dynamische afdeling die 24 uur per dag, 7 dagen per week is geopend. Bij binnenkomst wordt elke zorgvrager met behulp van het Manchester Triage Systeem op urgentie beoordeeld.

Locatie Vlietland De SEH beschikt over 14 behandelplaatsen, waarvan 2 traumakamers zijn. Buiten kantoortijden is er een huisartsenpost aanwezig waar patiënten naar toe worden doorverwezen.

Locatie Gasthuis In maart 2015 is er een Spoedpost geopend waarbij patiënten zich voor zowel de huisarts als voor de SEH bij één loket aanmelden.

De SEH beschikt over 13 behandelplaatsen en een observatorium van 6 bedden die in de avonduren door een SEH verpleegkundige wordt bemand.

Op deze SEH zijn ook SEH artsen in opleiding werkzaam. Vanwege de fusie die afgelopen januari 2015 tussen de beide ziekenhuizen heeft plaatsgevonden, word er steeds meer naar een onderlinge samenwerking op beide locaties toegewerkt.

Wij vragen

Je bent in het bezit van een diploma SEH-verpleegkundige en hebt minimaal een jaar werkervaring. Je hebt passie voor het vak en vind het leuk om op verschillende locaties te werken.

Je bent proactief, een stevige persoonlijkheid en flexibel ingesteld. Werken in de flexpool kan prima gecombineerd worden met een andere baan.

Wel vragen wij een minimale beschikbaarheid en enige flexibiliteit.

Wij bieden

Wij begrijpen dat niet alleen onze patiënten maar ook onze collega's het beste verdienen. Naast arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en inschaling in FWG 55, max.

€ 3.840,- bieden wij je daarom onder andere :

 • een baan in een top(klinisch) ziekenhuis met veel ruimte voor opleiden, ontwikkelen, onderzoek en innovatie;
 • een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • goede bereikbaarheid van onze ziekenhuislocaties, zowel met het OV als per auto;
 • parkeren tegen een gereduceerd tarief van €1,- per werkdag;
 • een aantrekkelijke fiscale regeling reiskosten;
 • kinderdagopvang Fransje Plukkebol’ voor personeel, gelegen naast Franciscus Gasthuis;
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met o.a. sportmogelijkheden en een fietsregeling;
 • activiteiten op het gebied van duurzame inzetbaarheid zoals stoelmassages, gezondheidsdagen en loopbaangesprekken;
 • een mensgerichte en innovatieve cultuur met korte lijnen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier