Helpende Plus in de Wijk
Brentano Amstelveen
Amstelveen, NL
2 dagen geleden

Kom je werken als Helpende plus in de Wijk bij de leukste zorgorganisatie van Amstelveen?

Voor onze Wijk Nieuw Zonnestein zijn we op zoek naar een Helpende Plus. Je helpt onze cliënten thuis met handelingen die zij niet langer meer zelf kunnen doen en houdt hun lichamelijk en geestelijke conditie in de gaten.

Verder signaleer je snel eventuele afwijkingen en licht je collega’s hierover in. Samen met je collega’s deel je verantwoordelijk voor de zorg in de wijk.

Het contact met collega’s en cliënten is erg belangrijk binnen onze organisatie en we zorgen er samen voor dat we het leuk hebben met elkaar.

Jouw profiel

 • Je hebt een afgerond diploma Helpende MBO niveau 2, aangevuld met een Helpende Plus certificaat;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring in de (thuis)zorg (ouderenzorg een pré);
 • Je bent sociaal, flexibel en zeer zelfstandig;
 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.
 • Wat bieden wij?

  Bij Brentano vinden we het belangrijk dat onze medewerkers zo goed mogelijk hun werk kunnen doen, om deze reden krijgt elke wijkmedewerker een elektrische fiets (ook voor privé gebruik), een IPad en mobiele telefoon zodat je te allen tijde kan communiceren met je collega's en de mantelzorgers, en zijn er diverse opleidingsmogelijkheden en interne trainingen mogelijk.

  Voor deze functie is het salaris ingeschaald, afhankelijk van je opleiding en ervaring, volgens onze VVT-CAO in schaal FWG 30.

  Je krijgt een eindejaarsuitkering 8.33%, een goede pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en de mogelijkheid om je aan te sluiten bij collectieve ziektekostenverzekering.

  Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT.

  Word jij ons nieuwe collega?! Wij kijken uit naar je sollicitatie, deze ontvangen wij graag voorzien van CV en motivatiebrief.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier