IC-verpleegkundige MCL Medisch Centrum LeeuwardenLeeuwarden
Zorg voor het Noorden
Leeuwarden
9 uur geleden

Werken in een ambitieus topklinisch ziekenhuis waar van alles gebeurt en speelt. Op een afdeling waar de situatie op het ene moment rustig is en het volgende moment hectisch en acuut.

Waar patiënten de best mogelijke zorg nodig hebben op het moment dat ze jou het hardst nodig hebben. Haal dagelijks het beste uit jezelf en kom werken bij #teamMCL.

Jij bij MCL

Als IC-verpleegkundige onderhoud je een intensieve samenwerking met medisch specialisten en ben je verantwoordelijk voor patiënten in een hoog complexe verpleegsituatie.

Er is vaak sprake van een complexe behandeling en een gezondheidstoestand bij de patiënt die van het ene op het andere moment ingrijpend kan veranderen.

Het begeleiden van patiënten en families is in deze situaties is jou op het lijf geschreven.

Misschien ben je wel benieuwd hoe een dag op de IC eruit ziet? https : / / www.mcl.nl / verhalen / werken-op-de-ic target blank >

Onze IC-verpleegkundige Jelle heeft een blog geschreven.

Dit krijg je ervoor terug

 • Een vast contract bij het MCL : je krijgt een vast dienstverband voor 24 tot 36 uur per week. Je salaris is ingeschaald in FWG 55 conform Cao Ziekenhuizen.
 • Arbeidsextra’s : het MCL biedt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Naast het vakantieverlof, krijgt iedere medewerker een eigen extra verlofbudget (PLB).
 • Als medewerker van het MCL kun je gebruik maken van eenhttps : / / www.mcl.nl / werken-in-het-mcl / meer-over-werken-in-het-mcl / arbeidsvoorwaarden-en-voorzieningen / uw-arbeidsextras target blank >

  uniek arbeidsvoorwaardenpakket.

  Dit ben jij

  Wij zoeken een gemotiveerde en enthousiaste collega die het leuk vindt om te leren. Iedere werkdag is een lesdag! Wij willen de zorg die we bieden blijven ontwikkelen en professionaliseren, jij speelt hierin een belangrijke rol.

  Ons team kenmerkt zich door de ontspannen sfeer, door de open communicatie en humor.

  Verder beschik je over de volgende kennis en ervaring :

 • Je bent in het bezit van het diploma IC- verpleegkundige.
 • Je hebt recente werkervaring als IC-verpleegkundige.
 • Jouw afdeling en collega’s

  Het Centrum Intensive Care heeft 20 bedden. Patiënten van alle voorkomende specialismen worden behandeld met uitzondering van intracraniële chirurgie en kinderen.

  Er is binnen de afdeling veel aandacht voor professionele ontwikkeling. Onze Intensive Care functioneert als kern IC (voorheen IC-niveau 3) en werkt voortdurend aan verbetering en innovatie.

  Meer weten

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Peter Visser (teammanager IC ZE Acuut) via 058 286 6738.

  teamMCL

  Wil jij ook komen werken bij #teamMCL? Of alvast even digitaal sfeerproeven? Bekijk ons Instagramaccount http : / / www.

  instagram.com / about.ic.mcl / target blank >

  about.ic.mcl.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier