Project manager Optomechatronic System
DEMCON
Enschede, NL
3 dagen geleden
 • brug tussen klant en eigen team
 • optische en vision systemen
 • technische complexiteit
 • planning
 • communicatie
 • Vorm jij graag de brug tussen klant en eigen team? Kun je schakelen tussen abstractie en details en heb je ervaring in het aansturen van technisch en organisatorisch complexe projecten?

  Dan ben jij de projectmanager die we zoeken voor onze vestiging in Enschede!

  Zo ziet jouw dag als project manager eruit

  Als project manager ben je de spil tussen de klant en het eigen ontwikkelteam. Je geeft sturing aan de inhoudelijke, organisatorische en kwalitatieve aspecten van meerdere projecten.

  Je overziet en managet het hele traject van offerte (bijbehorende uitgangspunten, conceptvorming, risico’s, urenbudget en planning) tot en met realisatie van het project bij de klant.

  Daarnaast bewaak je de technische voortgang, de planning en het budget. Bij eventuele knelpunten ben jij in staat proactief te schakelen.

  Tevens signaleer en benut je commerciële kansen bij bestaande en toekomstige klanten.

  Tot slot zorg je voor uitstekende communicatie met de klant, voor draagvlak binnen het projectteam en voor interne communicatie binnen DEMCON.

  De projecten bestaan uit kortlopende commerciële projecten tot en met meerjarige (R&D) projecten. Je bent verantwoordelijk voor project budgetten tussen de € 50k € 1000k en teams variërend van 3-15 projectleden

  Wat breng je mee?

 • Afgeronde technische wo-opleiding en uitgebreide kennis in eigen technisch vakgebied
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
 • Planmatige instelling en resultaat- en oplossingsgerichtheid
 • Empathisch vermogen en een enthousiasmerende persoonlijkheid
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse in woord en geschrift
 • Wij bieden jou

  Bij DEMCON kom je terecht in een groeiend en innovatief bedrijf. Ondernemend als we zijn, zetten we ons vol overgave in voor technisch complexe projecten.

  In multidisciplinaire teams nemen we de verantwoordelijkheid om een toegevoegde waarde te leveren en door te gaan totdat het systeem werkt.

  Dit biedt jou veel uitdaging, afwisseling en de kans om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt de mogelijkheid tot verdere opleiding, zodat jij kunt doorgroeien.

  We juichen eigen initiatief toe en je krijgt daar alle ruimte voor. Daar horen een marktconform salaris en flexibele arbeidsvoorwaarden bij.

  Dankzij enthousiaste en betrokken collega’s zijn de lijnen in onze organisatie kort en is de werksfeer open en informeel.

  Er ontstaan leuke contacten, zowel op de werkvloer, als daar buiten. We hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig uitjes, activiteiten en een jaarlijks weekendje weg organiseert.

  Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Albert Borreman, managing director Demcon Focal, tel 088 11 52 000

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier