Verzorgende IG- Bilthoven Noord
Vitras / Sante Partners
Utrecht, NL
5 dagen geleden

Een eigen thuis, een leven lang, dat wil toch iedereen. Zelfstandig blijven wonen en zo veel mogelijk deelnemen aan het dagelijkse leven.

Dat voelt goed. Help jij ons dit mede mogelijk te maken? Voor ons team in Bilthoven Noord zijn we op zoek naar kandidaten voor de functie van :

20-24 uur)

Jij als Verzorgende (IG)...

bent voor onze teams een onmisbare schakel! Je komt dagelijks bij cliënten thuis en ondersteunt hen waar mogelijk. Onze cliëntengroep verandert en de complexiteit neemt toe.

Denk aan dementerende ouderen, cliënten met psychische problematiek en / of terminale zorg. Jij weet met deze diversiteit om te gaan.

Daarnaast vind je het een uitdaging om de zelfredzaamheid van onze cliënten te vergroten. Je verricht verzorgende en beperkt verpleegkundige taken uit.

Ook voer je werkzaamheden uit die gericht zijn op revalidatie en reactivering. Je kan tijdig veranderingen signaleren, zelfstandig stappen ondernemen en wanneer nodig de juiste collega in schakelen.

Je bent trots op je werk en beïnvloedt het positieve imago van onze organisatie.

Wie ben jij?

Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende; MBO Verzorgende (IG), Verzorgende C of Verzorgende niveau 3 AG. Je werkt graag met ouderen en hebt een bijzonder affiniteit met deze doelgroep.

Om deel uit te maken van een zelfsturend team ben je collegiaal, communicatief, flexibel en kan je zowel in teamverband als zelfstandig goed werken.

Tevens bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Wat wij bieden

Als verzorgende IG verdien je, afhankelijk van jouw kennis en ervaring minimaal €1.838,- en maximaal €2.668,- bruto per maand (FWG 35) bij een 36- urige werkweek.

Wanneer je als EVV'er aan de slag gaat, word je beloond volgens FWG 40 (minimaal €1.940,- en maximaal €2.870,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek).

Informatie Voor meer informatie neem gerust contact op met mij, Tessa Walschots (Recruiter, 06-82512924). Neem ik niet direct op?

Stuur mij een WhatsApp bericht en ik neem zo snel mogelijk contact met je.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier